2011 WNBA Sezonu | Şampiyon Minnesota Lynx ; MVP Seimone Augustus

Cevap: 2011 WNBA Sezonu

Augustus'un mükemmel oyunuyla 77-64 kazandık. Fark Augustus çıkınca kapandı, girince açıldı. Net olarak Augustus'un maçı oldu. 19 sayı 6 ribaund 2 top çalma ile tamamladı maçı. 7/13 ile şut attı.

Maya Moore 12 sayı 8 ribaund 5 asist 1 blok

Angel 10 sayı (2/13 şut yüzdesi) ile berbat oynadı.

Indiana 89-93 Phoenix

Jessica Davenport 20 sayı 9 ribaund

Tamika Catchings 17 sayı 15 ribaund 3 asist

Diana Taurasi 32 sayı 5 ribaund 2 asist

Candice Dupree 21 sayı 18 ribaund 2 asist

Katie Douglas sadece 8 dakika oynadı yoksa yine kazanacakları yoktu. Phoenix rezalet bu sezon.

Bugünün programı :

19:00 Chicago - Atlanta NBA TV

02:00 Indiana - Washington NBA TV

03:00 Pheonix - San Antonio

03:00 Seattle - Tulsa

05:00 New York - Los Angeles

Ya bayan basketbol ile pek ilgili değildim.Bu sene playofflarla birlikte baya takip etmeye başladım.Dün Taurasi nin maçının tekrarını izledim.Arkadaş kadın cidden 1 numaraymış.Diyordum abartıyormuyduk acaba diye.Ama alakası yokmuş valla.Pheonix'i o taşıyor valla. :D

Chicago 68-71 Atlanta

Fowles 21 sayı 3 ribaund 1 asist 3 blok

Young 14 sayı 4 ribaund 1 asist

Prince 10 sayı 1 ribaund 2 asist 3 top çalma

Snow 8 syaı 12 ribaund 5 asist

Angel 14 sayı 8 ribaund 2 asist

Erika de Souza 12 sayı 5 ribaund

Harding 11 sayı 2 ribaund 6 asist

Izi Marques 10 sayı 3 ribaund 2 asist

Atlanta'nın galibiyete daha fazla ihtiyacı vardı ve daha fazla istedi. Bu galibiyetle bir geri dönüş yapabilirler, hala Doğu'nun en güçlü takımı onlar kağıt üstünde.

Prince berbat oynadı ve Sky kaybetti. Angel fena değildi, basit atışları kaçırdı gene. Fowles ise iyiydi, faul problemine girdiği için biraz az oynadı ama gayet verimliydi.

Atlanta'nın galibiyete daha fazla ihtiyacı vardı ve daha fazla istedi. Bu galibiyetle bir geri dönüş yapabilirler, hala Doğu'nun en güçlü takımı onlar kağıt üstünde.

Prince berbat oynadı ve Sky kaybetti. Angel fena değildi, basit atışları kaçırdı gene. Fowles ise iyiydi, faul problemine girdiği için biraz az oynadı ama gayet verimliydi.

Yalnız Chicago epey kötü takım. Play-Off'a kalırlarsa büyük iş başarmış olur Big Syl ve Prince. Evet Prince kötüydü ama yine de son hücumu ona oynattılar ama zor bir atıştı olmadı. Angel'ın 3 tane air-ball'unu saydım :asd: Fpwşes maçın başı ve sonunda çok etkiliydi geri dönüşte baş kahramandı. Zaten çok erken 3 faule ulaştı ilk yarının son 5 dksını kenarda geçirdi. 3.periyorun başında da faul yapıp 4 faul olunca son çeyreğe kadar kenardaydı. WNBA'de Doğu ve Batı çok dengesiz bence. Batıda çok güçlü Doğu güçsüz.

Yalnız Chicago epey kötü takım. Play-Off'a kalırlarsa büyük iş başarmış olur Big Syl ve Prince. Evet Prince kötüydü ama yine de son hücumu ona oynattılar ama zor bir atıştı olmadı. Angel'ın 3 tane air-ball'unu saydım :asd: Fpwşes maçın başı ve sonunda çok etkiliydi geri dönüşte baş kahramandı. Zaten çok erken 3 faule ulaştı ilk yarının son 5 dksını kenarda geçirdi. 3.periyorun başında da faul yapıp 4 faul olunca son çeyreğe kadar kenardaydı. WNBA'de Doğu ve Batı çok dengesiz bence. Batıda çok güçlü Doğu güçsüz.

Geçen sene tam tersiydi, Doğu'nun sonuncusu olan takım Batı'da çok rahat play-off'a girebiliyordu. Doğudaki takımlarda ciddi sorunlar var, Atlanta'da Angel'ın sakatlığı ardından Sancho Lyttle'ın milli takıma gitmesi, Washington'da Currie ve Alana Beard'ın sakatlıkları ile Katie Smith gibi bir liderin ardından yaşanan boşluk, New York'ta Cappie'nin sezona kötü başlaması, Indiana'da Tamika'nın düşüşü, kaybedilen Ebonny Hoffman...

Batı da pek farklı değil aslında, sadece Minnesota iyi gidiyor. Seattle LJ'nin sakatlıktan iyi dönememesi nedeniyle çok kötü, Phoenix iki senedir berbat zaten. Los Angeles dengesiz gidiyor, San Antonio diğer takımların zayıflığından faydalanıp iyi başladı ama devamını getireceklerini sanmıyorum. Kısaca Minnesota'dan başkası yalan bu sezon.

O zaman Minnesota şampiyon diyebilir miyiz :D

Bu gece Phoenix - San Antonio maçı çok önemli. Eğer San Antonio kazanırsa play-off için önemli bir adım atacak, Phoenix kaybederse uzaklaşacak hadeften.

Indiana Fever 42-39 Washington Mystics | 2.Periyot Sonucu

Zellous 11 sayı 1 ribaund

January 10 sayı 3 asist

Davenport 8 sayı 6 ribaund 1 asist

Catchings 6 sayı 1 ribaund 3 asist

Matee Ajavon 13 sayı 1 ribaund 1 asist

Langhorne 11 sayı 5 ribaund 1 asist

dedigin gibi onun takımı iyi. illa sampiyondan cıkmaz mvp.

WNBA'de MVP sıralamasında en önemli kıstas takımın başarısıdır, yani 30 sayı ortalama yapıp MVP olamazsın, takımın ne yaptığı önemli, play-off MVP'si zaten şampiyondan çıkar. Ayrıca onun takımı iyi deyip olayı küçümseme. Kağıt üstünde en iyi takım Diana, Dupree, Penny, Bonner, Braxton'lı kadrosuyla Phoenix'te ama 2 yıldır nalları topluyorlar sadece.

Augustus yıllarca WNBA'in en kötü takımıyla oynadı şimdi takım biraz düzelince şampiyonluğa gidiyor.

Taurasi'nin maçını izliyim dedim 2 sayı attı ilk yarıda. :o Yarısını izleyebildiğim maçta da 32 sayı atmıştı.Ben böyle şansa ... :D

Bu arada keşke Becky Hammon'ı alabilseydik.Hem çok iyi oynuyor hem de acayip güzelmiş.Tribünler dolardı baya. :D

Taurasi'nin maçını izliyim dedim 2 sayı attı ilk yarıda. :o Yarısını izleyebildiğim maçta da 32 sayı atmıştı.Ben böyle şansa ... :D

Bu arada keşke Becky Hammon'ı alabilseydik.Hem çok iyi oynuyor hem de acayip güzelmiş.Tribünler dolardı baya. :D

Yengen olur diye uyarayım da gece gece aklına başka şeyler gelmesin. :sopa:

Geri
Üst Alt