2011 WNBA Sezonu | Şampiyon Minnesota Lynx ; MVP Seimone Augustus

Cevap: 2011 WNBA Sezonu

Phoenix 51-43 önde bitirdi ilk yarıyı. Dupree 14 sayı 6 ribaund ile maçın yıldızı şu ana kadar. Diana 4 sayı 2 ribaund 2 asistte kaldı. Penny 2.periyotta oldukça iyiydi 10 sayı 3 ribaund 5 asist ile oynadı. Angel ve Izi 11'er sayı kaydetti. Erika ise sadece 1 sayı ile oynadı, ne hücumda katkı verdi ne Braxton'ı durdurabildi.

Los Angeles Sparks - San Antonio Silver Stars maçı da var şu anda. Sparks 35-30 önde 2.periyotun ortaları.

62-51 Phoenix önde. Phoenix şu sıralar maçı koparabilir Atlanta aşırı saçmalıyor.

Sparks 43-42 önde bitirmiş ilk yarıyı bu arada.

Dünya Galatasaray'lılara pas atmama günümü anlamadım.

Akşam Furkan'la Sertaç'a gecede Taurasi'ye.

Furkan yine 20 sayı attı da Taurasi vahim ya :(

Kaan Kural'ı özlemiyorum değil.. :p

Bu spiker özellikle milleti uyutmaya çalışıyo sanki

Dünya Galatasaray'lılara pas atmama günümü anlamadım.

Akşam Furkan'la Sertaç'a gecede Taurasi'ye.

Furkan yine 20 sayı attı da Taurasi vahim ya :(

Taurasi istese pas vermeyecek oyuncunun alnını karışlarda pek sorumluluk almıyor bu aralar. Çoğu zaman pas almaya kaçmıyor bile.

Penny mükemmel bir oyuncu bu arada, Angel'dan 2-3 gömlek üstün.

Taurasi son çeyrekte coştu 3 tane 3 lük attı ve Angel ı çok güzel blokladı yine 20 sayıya ulaştı

Diana mükemmeldi son periyotta, Angel'ı yere attığı pozisyon harikaydı. :) Bir anda da 20 sayıya fırladı. Son yıllardaki en verimli maçını oynadı belki de.

92-83 kazandı Phoenix.

Diana Taurasi 20 sayı 8 ribaund 2 asist 1 top çalma 3 blok 5 top kaybı

Candice Dupree 19 sayı 6 ribaund 2 asist 1 blok 3 top kaybı

Penny Taylor 17 sayı 10 ribaund 8 asist 3 top çalma 4 top kaybı

Angel McCoughtry 24 sayı 6 ribaund 2 asist 3 top çalma 1 blok 4 top kaybı

Lindsey Harding 13 sayı 3 ribaund 4 asist 3 top kaybı

Izi Casto Marquez 12 sayı 3 ribaund 2 asist 1 top çalma

İstatistikler yanıltmasın yokları oynadığı bir maçta 20 sayı attı, 35.dk dan sonra ortaya cıktı.

İyi oynadığı bir maçı düşünemiyorum artık.

'Torrens,Taurasi,Fowles,Işıl' Allah sakatlık vermesin, içerideki Fener maçı artık Aslantepe'de oynanır.

San Antonio maçı 78-78 uzatmaya gitti. Minnesota'nın maçı başlıyor bu arada.

55-65 yenildik Seattle'a. Seimone 17 sayı ile maçın en skoreri oldu. Maça berbat başladık, ancak 2.periyotun başında Augustus'un sayılarıyla farkı kapattık, 2.periyot sonunda fark yine açıldı. 3.periyotu'dun başında da aynı şekilde Augustus'un sayılarıyla farkı kapattık, 4.periyota 2 sayı geride girdik. Fark gene açıldı ancak bu kez Seimone'dan cevap gelmedi.

Maya berbat bir maç çıkardı, bir de faul problemine girince hiç katkı veremedi neredeyse. Tüm yük Seimone'a binince bir yere kadar kaldırabildi o da. Uzunlarımız çok etkisiz kaldı, Rebekkah en kötü maçlarından birini çıkardı neredeyse. Lindsay yine saçma sapan zorlamalar yaptı. Takım bu kadar kötü olmasına rağmen maça tutunduk yine de.

Seimone Augustus 17 sayı 6 ribaund 2 asist 1 top çalam 1 blok 1 top kaybı

Lindsay Whalen 10 sayı 4 ribaund 3 asist 2 top çalma 4 top kaybı

Camile Little 16 sayı 5 ribaund 1 asist

Swin Cash 13 sayı 9 ribaund 4 asist 1 top çalma 1 blok 3 top kaybı

Sue Bird 7 sayı 4 ribaund 8 asist 5 top kaybı

bu macta 3 şey aklımda kaldı. 1- peny taylor mükemmel oynayışı. 2- paris gibi birini yolda görsem basketci felan sanmam ama o bünyeyle kadın mükemmel oynadı. 3- taurasinin angele yaptıgı blok mükemmeldi. bu arada phonixn cıkışa gececegini söylemiştim. kıvama gelmiş phoneix. ama hala defansta sorunları var.

bu angut forumlarında angel pennyden iyi diyenler vardı. angel iceri girip kendine faul aldırmaktan başka bir özelligi olmayan, girerse girer modunda olan bir oyuncu. asla sahada güvenilmeyecek biri. peny taylordan iyi olabilmesi icin 40 fırın ekmek yemesi lazım. taurasiyle hic kıyaslamasınlar. o yedigi bloktan sonra birdaha taurasinin karsısına cıkamaz.

Taurasi naptı öyle ya.Tv den izlediğim için buraya yazamamıştım.Fark kapanmaya başlayınca sazı eline aldı.En kritik anlarda sayıyı buldu.Çok iş yapacak bizde çoooookk. :D

Geri
Üst Alt