2011 WNBA Sezonu | Şampiyon Minnesota Lynx ; MVP Seimone Augustus

Cevap: 2011 WNBA Sezonu

San Antonio şu maçı alırsa harika olacak onlar adına.

New York maçı 76-73 kazanmış. San Antonio önemli bir fırsatı kaçırdı diyebiliriz. Phoenix de zayıf rakibi Tulsa'yı 86-78 yenerken Taurasi 25 dk'da 17 sayı atmış.

Bu gecenin programı güzel :

02:00 Washington Mystics - Indiana Fever

03:00 Atlanta Cream - Chicago Sky

03:00 Connecticut Sun - Minnesota Lynx Ntv Spor - NBA TV

05:00 Los Angeles Sparks - Seattle Storm NBA TV

Augustus'un 1 haftadır maçı yoktu, çok özledim. :)

Tina dışında her pozisyonda öndeyiz Sun'dan. Eğer Augustus 2 hafta önceki performansına ulaşırsa rahat alırız.

Bu maç bizim için çok önemli. Tulsa galibiyetiyle mağlubiyet serisini kırmıştık, şimdi bir galibiyet serisi lazım.

44-43 önde bitirdik ilk yarıyı. Augustus too kayıplarını saymazsak oldukça iyi. 8 sayısı var şu ana kadar. Maya Moore çok iyi bugün.

ya arkadaş bu tinanın takımında cok kara kadın var tinayı ayıramıyorum:)

67-90 ezdik. :) Maya Moore inanılmaz oynadı, şu ana kadarki en iyi maçıydı belki de, 26 sayısı var. Augustus da çok iyiydi, 20 sayı bıraktı Connecticut potasına. Rebekkah Brunson 10 sayı 12 ribaund ile double-double'ını yaptı her zamanki gibi. Lindsay Whalen 9 sayı 8 asist ile kendisinden tam olarak beklenen performansı gösterdi. Kısaca özellikle 2. yarıda müthiş bir Lynx vardı. 2.yarıda oynadığımız gibi oynarsak şampiyon oluruz.

Bu arada Tina 6 sayı 8 ribaund ile oynayabildi. :asd:

Fowles da 10 sayı 12 ribaundla oynamış. O da ortalamasının çok altıyla oynamış. Prince ise 24 sayı 3 ribaund 2 asist 3 top çalma ile oynamış.

Bu arada Angel McCougrhty de 17 sayı ile oynamış ama 6/23 gibi kötü bir yüzdeyle. Ayrıca 7 tane de blok yemiş :asd:

Seattle 99-80 yenmiş Los Angeles'ı. Onlar için de çok önemli bir galibiyet, LJ ne zaman dönecek bilmiyorum ama play-off'a yetişse şampiyon yapar takımını.

Dün Chicago çok önemli bir fırsatı kaçırdı. Doğrudan rakibi olan New York'a yenildi hem de maç boyu önde götürdüğü maçı. Fowles 14 sayı 8 ribaund, Prince 8 sayı 3 asist ile oynadı. Tulsa - Phoenix maçı da gösterdiki Tulsa bizim ligde oynasa play-off'lara kalamaz :o

Chiago bir ara 19 sayı one geçtigi maçı getird getirdi maç sonu ben kazanmak istemiyorum newyork sen kazan dedi.

pondexter 35 dakika 5 sayi atarken son 5 dakikada 13 sayı ve cok onemli topta 1de asist yaptı.

phx tulsa macına bakmadim chiaho newyorkten phx tulsa macına gectiginde nba tvde skor 16 3 tu :) dedim bunun icinmi uykumu bolucem :D biraz rekabet olsa iyi olur :D

Doğu'da Cappie Pondexter, Batı'da Sue Bird haftanın oyuncuları.

Bizimkilerin son 2-3 maçtır formları düştü. Bizden birilerinin seçilmemesi normal. Pondexter da son Chicago maçını tek maçına kazandırdı resmen. Sue Bird de Lauren Jackson'ın yokluğunda Seattle'ı Swin Cash'le birlikte yukarlarda tutmaya çalışıyor.

wnbade suan seatlle washington macı var nbatv veriyor macı tvde

wnba.comda mac nbatvde gösteriyor nbatvde eski maç gosteriyor neden acaba_?=

sansür var :D

Sue Bird parçalıyı birgün mutlaka giymeli.

wnbade suan seatlle washington macı var nbatv veriyor macı tvde

wnba.comda mac nbatvde gösteriyor nbatvde eski maç gosteriyor neden acaba_?=

sansür var :D

Bazen NBA TV yazılan maçları TR'de NBA TV vermiyor ama ben çözdüm o olayı tv'den NBA TV'nin programına bakıyorum ordaki bilgiler doğru oluyor ;)

Lauren Jackson'ın yokluğunda Swin Cash ve Sue Bird iyi idare ediyorlar. Bird 22, Cash 20 sayıyla oynamış. San Antonio ise düşüşte. Hammon 5 sayı atabilmiş (0/7 üçlük) Adams 10 tane 3lük denemiş :asd:

Günün programı :

19.00 Atlanta Dream - New York Liberty

19.30 Tulsa Shock - Chicago Sky

20.00 Phoenix Mercury - Minnesota Lynx NBA TV

20.00 Connecticut Sun - Indiana Fever

4 günde 3 maçımız var ve bunlar sırasıyla Phoenix, Indiana ve Seattle ile. :o Şu anda bizden sonra en iyi 3 WNBA takımı. Şu seriden 3 galibiyet çıkartırsak kimse duramaz önümüzde. Phoenix ile başlıyoruz. #GoLynx

Geri
Üst Alt