2011 WNBA Sezonu | Şampiyon Minnesota Lynx ; MVP Seimone Augustus

Cevap: 2011 WNBA Sezonu

Wnba'de takım tutayım diyorum bir türlü bana uygun takım bulamıyorum.

Dallas veya Orlando olsaydı muhtemelen onların tutardım ama şimdilik sempati duyduğum takım Phx Mercury....

1.P Sonucu | Atlanta 13-25 New York Liberty

Atlanta bu maçtan da galibiyet çıkartamayacak herhalde. Baktığımız zaman kağıt üstünde doğunun en güçlü takımı. Harding-Iziane-Angel-Sancho-Erika gibi harika bir 5'leri var ama 11 maçta 3 galibiyet aldılar.

48-49 önde bitirdik 2.periyotu. Maça rezil başladık ama sonradan toparladık. Seimone ve Diana'nın 12'şer sayısı var. Maya biraz devreye girerse alacağız bu maçı.

Farkı 10 civarına kadar çıkarmıştık ama Adair geri zekalısının 0/4 serbest atışı üzerine yediğimiz 3 üçlükle fark kapandı şimdi de geriye düştük. Ne diye oynatılır anlamıyorum.

son 5 dakikayı izledim.mercury maçın sonunu çok yüzdeli oynadı.taurasi 27 sayı attı.

Adair geri zekalısı maçı kaybettirdi. Orada 0/4 yerine 1/4 bile atsa hızını kesebilirdik. Zaten bu malı Samsun-Fenerbahçe play-off maçlarından da tanıyorum. Sadece Seimone için üzüldüm maçın yıldızıydı. Biz zaten Phoenix'ten iyi takımız, her zaman bu kadar şanslı olamayacaklar. Başta Bonner olmak üzere çok ekstra katkı aldılar. Diana maçın sonunda ve kritik anlarda devreye girdi ve 27 sayı attı. Penny mükemmeldi her şekilde müthiş katkı veriyor takımına. Brunson da oldukça iyiydi, Moore hayal kırıklığıydı. Bir daha böyle performans sergileyeceğini sanmam. Whalen maçın bir kısmında çok faydalıydı ama sonradan zarar verdi yine.

Bundan sonraki 2 maçımızı Indiana ve Seattle ile oynayacağız. Olası bir üst üste 3 mağlubiyet takımı krize sokabilir. Mutlaka bir galibiyet lazım bu 2 maçta.

Fark 10 sayıya falan çıktığında Phoenix in üst üste bulduğu 3 lükler işi bitirdi bence.O neydi öyle.Salladıkları bütün şutlar girdi.Birazda şans vardı.Seimone'ye üzüldüm açıkçası ama Dupree'den dolayı Phoenix'i desteklediğim içinde sevindim bir yandan.Karışık duygular içerisindeyim. :D Taurasi en kritik anlarda katkıyı verdi.2. periyotun sonunda attığı 3lükle moralli girdi devreye Phoenix.

Wnba'de takım tutayım diyorum bir türlü bana uygun takım bulamıyorum.

Dallas veya Orlando olsaydı muhtemelen onların tutardım ama şimdilik sempati duyduğum takım Phx Mercury....

Boston'ın takımı olsa onu destekleyeceğim de yok ama Augustus için Minnesota'lıyız :D

Bu maçta bir kez daha anlaşıldı ki Phx'in hücumunu hücumla karşılık vermek maçı kaybetmene neden oluyor.Bir ara pota altında bir oyuncu forvet gibi bırakıyor sandım direk uzun pas :D

phonix bence kadro olarak bütün takımlardan üstün bence. defans sorununu cözdükleri an sampiyonlar.

San Antonio Silver Stars, Seattle'ı 66-69 yendi. Son periyotta Danielle Adams inanılmaz oynadı ve maçı kazandırdı. İnanılmaz bir oyuncu.

Bu arada All-Star kadroları açıklandı.

Doğu

Cappie Pondexter

Katie Douglas

Tamika Catchings

Angel McCoughtry

Tina Charles

Batı

Sue Bird

Diana Taurasi

Maya Moore

Swin Cash

Candace Parker

Swin Cash'ın yerine Penny Taylor olmaydı. Angel kazması da bu kadar rezil oynamasına rağmen adam yokluğundan seçilmiş. Fowles da Tina'nın yerine olmalıydı, hem genel performansa hem de bu sezonun performansına göre ama Tina oy potansiyeli daha yüksek, hem takımı hem koleji nedeniyle olsa gerek.

Bu gece 2'de Indiana deplasmanındayız. Indiana benim bu ligde korktuğum tek takım. Douglas ve Davenport bize çok ters geliyorlar. Geçen maç önde götürüp Phoenix maçına benzer bir şekilde kaybetmiştik. O maçta Maya çok iyiydi ama Augustus kötüydü. Bu maçta ikisi de iyi oynamak zorunda, karşılarındaki Douglas ve Tamika çok formdalar. Whalen biraz akıllı oynasa fark yaratcak oyuncu olacak. Maçı ona bağlıyorum ben. #GoLynx

Ayrıca 2'deki New York Liberty - Connecticut Sun maçı NBA TV'de.

02:00 Connecticut Sun - New York Liberty : Çok ortada maç Cappie'nin performansı belirleyici olacak. Liberty alır diyorum.

03:00 Los Angeles Sparks - Tulsa Shock : Tulsa son zamanlarda tehlikeli olmaya başladı, Sparks çok kötü durumda ama CP3 olmadan oynamayı da öğrendi doğal olarak. Tina Thompson fark yaratır Sparks alır diyorum.

05:00 Washington Mystics - Phoenix Mercury : Mercury çok rahat alır, Mystics ligin en kötü 2.takımı şu anda. Aslında çok iyi takımları var ama en iyi 3 oyuncuları (Alana Beard, Monique Currie, Crystal Langhorne) sakat. Onlar iyileşene kadar da Ajavon ve Anosike gibi 2 vasat oyuncunun eline bakacaklar.

[video=youtube;tquGADlKepU]https://www.youtube.com/watch?v=tquGADlKepU&feature=channel_video_title[/video]

WNBA'de haftanın en iyi 10 hareketi. 1.sırada Taurasi'nin asisti var.

Minnesota 80-70 Indiana

Rebekkah Brunson 20 sayı 8 ribaund

Maya Moore 18 sayı 7 ribaund 3 asist

Lindsay Whalen 16 sayı 4 ribaund 7 asist

Seimone Augustus 12 sayı 2 ribaund 3 asist

Tamika Catchings 22 sayı 5 ribaund 1 asist

Davenport 13 sayı 5 ribaund 1 asist

Connecticut Sun 68-79 New York Liberty

Tina Charles 15 sayı 4 ribaund

Asjha Jones 14 sayı 7 ribaund 2 asist

Vaughn 15 sayı 9 ribaund 3 asist