2011 WNBA Sezonu | Şampiyon Minnesota Lynx ; MVP Seimone Augustus

Cevap: 2011 WNBA Sezonu

Sue Bird All-Star antrenmanları sırasında orta sahadan 3 tane üst üste basket atmış :)

[video=youtube;FjrYxhu4cBA]https://www.youtube.com/watch?v=FjrYxhu4cBA&feature=channel_video_title[/video]

Biraz önce maçın tekrarını izledim de, Phoenix bu guardla çok ilerleyemez. Sue Bird Vs Tameka Johnson eşleşmesi çok acımasız olmuş :o

Geri kalan tüm pozisyonlarda Phoenix öndeydi ama reis yetmiş. Gerçekten gördüğü değerden de daha büyük oyuncu.

Günün Programı :

19:30 San Antonio Silver Stars - Phoenix Mercury NBA TV

02:00 Atlanta Dream - Las Angeles Sparks NBA TV

02:00 New York Liberty - Washington Mystics

02:30 Connecticut Sun - Indiana Fever

03:00 Tulsa Shock - Chicago Sky

San Antonio Silver Stars 102-91 Phoenix Mercury

Becky Hammon 33 sayı(7/10 üçlük) 7 asist 4 ribaund

Jia Perkins 14 sayı

Diana Taurasi 27 sayı 4 asist 2 ribaund

Candice Dupree 17 sayı 14 ribaund

Penny Taylor 11 sayı 5 asist 3 ribaund

hadi Diana biran önce gel de izliyelim seni :)

Becky tek başına yetmiş. Phoenix balonu sönmeye başladı. :asd: 3 maç üst üste, devamı gelir bunun. :asd:

Becky tek başına yetmiş. Phoenix balonu sönmeye başladı. :asd: 3 maç üst üste, devamı gelir bunun. :asd:

Yok abi bu guard'a taktım ben. İY 2 vermiştim iddaada. Phoenix 1 sayı geride bile girse tutacaktı zannedersem. Bu gerizekalı Johnson 39 saniye kala Phoenix 1 sayı öndeyken malca bir top kaybı yaptı. Sonra San Antonio 3lük attı kupon yattı :o

Yok abi bu guard'a taktım ben. İY 2 vermiştim iddaada. Phoenix 1 sayı geride bile girse tutacaktı zannedersem. Bu gerizekalı Johnson 39 saniye kala Phoenix 1 sayı öndeyken malca bir top kaybı yaptı. Sonra San Antonio 3lük attı kupon yattı :o

WNBA'in en dandik 2 guardından biri, diğeri de Tamika'nın başında.

67-92 ezdik Seattle'ı. Takım çok oturdu artık, rahatlıkla söyleyebilirim ki ligin en büyük favorisiyiz.

Seimone 16 sayı 5 ribaund 3 asist ile oynadı. Takımın en skoreri ve 8/10 yüzdesi var.

Bu arada Seimone'un yüzdesi 50.9'a yükseldi. Lindsay Whalen ve Penny Taylor'dan sonra yüzdesi en yüksek kısa oyuncu. Seimone'un bunlardan farkı takımının 1. skoreri olması.

1 saniye kala Whalen'ın basketiyle San Antonio'yı 70-69 yendik. Mükemmek maçtı ilk yarı rezelat oynadık ama 2. yarı toparladık. Şampiyonluk yolunda çok önemli bir tecrübe oldu takıma. Maçın yıldızı 23 sayı 7 ribaund 6 asist ile oynayan Whalen. Seimone ilk yarı iyiydi ama 2.yarı kötüydü. 16 sayıyla bitirdi maçı.

13-4 ile gidiyoruz nazar değmesin. :)

tugayarslan Tugay Arslan

by seimoneaugustus

@seimoneaugustus We love you.

:lol:

Kim bu Tugay Arslan acaba??? :D Seimone retweet etmiş. :D:lol:

İyi Seimone hayranı birine benziyor. :D

Bu arada Connecticut, Atlanta'yı 92-99 yendi. Angel 36 sayı attı. Son 4 maçtaki performansı 33, 37, 22, 36. Bu performans da Atlanta'yı play-off potasına soktu.

Dün Fever 98-63 yendi Sparks'ı. Üst üste 3.galibiyeti aldılar. Seri mağlubiyetlerden sonra iyi toparlandılar.

Doğu'da Angel McCoughtry, Batı'da Becky Hammon haftanın oyuncuları.

Doğu'da Angel Coughtry, Batı'da Seimone Augustus ayın oyuncuları. Tebrikler. :)

Bu gece 3'te Phoenix Mercury ile karşılaşıyoruz.

73-90 koyduk Phoenix'e.

Maya ilk 2 periyotta muhteşemdi 22 sayının 19'unu burada attı ama maçı kazandıran yine 2.yarıda 14 sayı atan Seimone oldu. Çok iyiydi yine, 21 sayı, 7/13 FG, 4 ribaund, 2 asist, 1 top çalma ve 1 blokla oynadı. Üst üste 7. kez kazandık. Son 10 maçta 9.galibiyetimiz.

Connecticut Sun 79-70 Los Angeles Sparks

Tina Charles 20 sayı 13 ribaund 2 asist

Renee Montgomery 16 sayı 1 ribaund 6 asist

Asjha Jones 12 sayı 3 ribaund 1 asist

Delisha Milton-Jones 14 sayı 5 ribaund

Tina Thompson 13 sayı 8 ribaund 3 asist

Ebony Hoffman 13 sayı 4 ribaund 1 asist

Geri
Üst Alt