2011 WNBA Sezonu | Şampiyon Minnesota Lynx ; MVP Seimone Augustus

Cevap: 2011 WNBA Sezonu

Chicago 20-12 önde bitirdi ilk periyotu.

Sylvia 12 sayı 8 ribaund ile mükemmel oynadı.

Sylvia 18 sayı 10 ribaund'a ulaştı. 36-20 Sky lehine skor.

Chicago 47-29 önde bitirdi 2. periyotu. Sylvia 22 sayı 12 ribaund 9/11 FG

Chicago Sky 85-73 kazandı. Sylvia 28 sayı 17 ribaund ile harika bir performans koydu ortaya.

12-20 önde bitirdik ilk periyotu. Seimone 6 sayı 2 ribaund

Minnesota için maç beklenildiği gibi rahat geçiyor.

82-54 kazandı Lynx. Augustus 8/12 ile 16 sayı atarak maçın en skoreri oldu.

Yarın gece Phoenix-Seattle maçı var. Seattle bu aralar Chicago'dan Atlanta'dan 202-5 sayı fark yedi. Phoenix bu sefer de kazanamazsa yuh yani :asd:

Haftanın oyuncuları bizden :)

fowles-taurasi-pow-110815-670.jpg

Candace Parker Salı günü Atlanta maçıyla dünmeyi umuyormuş.

Sylvia'yı çok sevmekle birlikte Tina'nın bir adım önde olduğunu düşünüyorum.Oyun bilgisi,oyun konsantresi Tina'nın daha üst gibi geliyor.Tabii Sylvia'nın ne biz de ne de Wnba'de tam verimli kullanılmadığı da bir kenarda durmalı.

Sayı: Sylvia 20.1 (%58.4) Tina: 17.3 (%46,5)

Tina'nın yüzdesi Whalen, Penny, Seimone, Katie gibi kısalardan daha düşük. Fowles ise WNBA'de lider bu konuda.

Ribaund: Sylvia: 10 Tina: 10.5 Buradaki rakam aldatıcı olur, Sylvia'nın ribaundu daha iyi. Tina'nın yanında doğru düzgün bir ribaundu olan yok ama Sylvia'nın yanındaki Snow 7.2 ortalamayla oynuyor.

Blok: Sylvia 2.08, Tina 1.48

Sylvia burada da WNBA'in en iyisi. Tina ise 5.sırada.

Savunmada zaten Sylvia dünyanın en iyisi pozisyonunda.

Özetle Tina'nın 4 tane deneyip de bir tane attığı orta mesafe şutundan başka Sylvia'dan artısı yok. Sadece Mete'nin dediği gibi oyun konsantresi daha iyi denebilir. O da kolej kariyerinde Moore ve Montgomery ile yaşadığı başarılardan geliyor.

Tugay şöyle bir şey var ama, şimdi sen diyorsun Snow'un ribaund yüzdesi iyi onun için Tina önde olabilir. Öyle bakarsan Ashja Jones'un sayı ortalaması da Snow'dan iyi. Gerçi ben şu an Sylvia'nın daha iyi olduğunda sana katılıyorum ama 2-3 seneye Tina geçer bence.

Tugay şöyle bir şey var ama, şimdi sen diyorsun Snow'un ribaund yüzdesi iyi onun için Tina önde olabilir. Öyle bakarsan Ashja Jones'un sayı ortalaması da Snow'dan iyi. Gerçi ben şu an Sylvia'nın daha iyi olduğunda sana katılıyorum ama 2-3 seneye Tina geçer bence.

İyi de Tina'nın şut yüzdesi Sylvia'dan yüksek olsa da sayı ortalaması düşük olsa senin dediğin doğru olurdu, az şut kullanıyor az sayı atıyor mantığıyla. Ama Sylvia'dan fazla şut kullanıyor yüzdesi zaten fazlasıyla düşük, bu konuda Jones etkilemiyor.

Ben nedense hiç inanmıyorum Tina'nın Fowles'ı geçeceğine, Fowles daha hızlı gelişyor bile diyebilirim. Bir kere fizik konusunda Sylvia'yı ne yaparsa yapsın geçemez. :)

Sylvia Tina'dan daha dominant kabul ama anlatmak istediğim o değildi.Neyse formayı giysinler hep birlikte görürüz.:)

02:00 Washington Mystics - New York Liberty

02:30 Minnesota Lynx - Connecticut Sun

03:00 Indiana Fever - San Antonio Silver Stars

05:00 Seattle Storm - Phoenix Mercury

05:30 Atlanta Dream - Los Angeles Sparks (NBA TV)

Lynx - Sun, Fever - Silver Stars ve Sparks - Dream maçları çekişmeli geçecek gibi. Liberty ve Mercury rahat kazanması lazım ama Storm'un ne yapacağı belli olmaz Mercury'e :o

Geri
Üst Alt