Cevap: 2012 Londra Olimpiyatları Resmi Başlığı
200 metrede rekor gelebilir.
200 metrede rekor gelebilir.
Yarışıcak sporcu kalmıştır illaki ama ben bu saatten sonra madalya alabilcek sporcumuzun kaldığını hiç sanmıyorum...
Öncelikle bizi temsil eden tüm sporcularımızı tebrik ediyorum,edeceklere de başarılar diliyorum. Hepsine teşekkürler. Fakat;
Türkiye rekorunu kırmış,rakipleri çok zormuş,bir iki gün önce hastalanmış,üzerinde baskı varmış,konsantresi bozukmuş,yine de olimpiyatlar için iyi bir dereceymiş vs. vs.
Bu iş böyle olmaz. Macaristan'ın,Kazakistan'ın 6 altın madalyası var. İran'ın 8 madalyası var. Romanya'nın,Belarus'un 9 madalyası var. Bunlar sadece birkaç örnek. Ya biz ne yapmışız? Bir tane bronzla 4 yıl övünür dururuz.
70 milyonu aşkın nüfusumuz var. Dünya çapında kaç sporcumuz var,kaç sanatçımız var,kaç bilim insanımız var,kaç doktorumuz var,kaç mimarımız var ... ? Onların da zaten çoğu sonradan Türk oldu.
Örnek vermek gerekirse,devşirdiğimiz Kenyalılar bile iş yapmıyor,peki normal Kenyalılar? Her koşuda zirvelerde görüyoruz onları, peki niye onlar başarılı da bizim Kenyalımız başarılı olamıyor? Demek ki sorun bizde.
Bursa kadar nüfusu olan ülkeler neler neler yapıyor,biz yapamıyoruz. Üzülüyorum,sinirleniyorum,düşünüyorum. Hiç kimse kusura bakmasın,benim düşüncelerim bunlar.
türkiye rekoru kıran adam ilk turda eleniyor suç sporcularda değil hiç kimsede değil . Ya biz kötüyüz yada onlar bizden daha iyi .