2013-2014 Sezonu Ara Transfer Sezonu Özeti | İnfografik

Mert Can

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Bugün birçok spor programında transferlerle ilgili saçma sapan rakamlar ve ithamlar gördüm, en azından kendi taraftarımızdan okumayı pek sevmeyen arkadaşların bile yanlış bilgilenmemesi için böyle bir infografik yapayım dedim. Buyrun, paylaşın, bilgilendirin.

transfer_by_mrtcnkrpnr-d758hrx.jpg

Yaparken kafam bulandı hata yapmış olabilirim, hatalı biyer görürseniz yazın düzelteyim :)

Ekli dosyalar

• transfer.webp
    transfer.webp
    58,2 KB · Görüntüleme: 73
Emeğinize sağlık. Ama biraz küçük olmuş yazılar okunmuyor. Genişliği 400-500px e kadar genişletseniz fena olmaz bence.

[attachment=7440:buyutec.jpg]

Ekli dosyalar

• buyutec.webp
    buyutec.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 90
ekledikten sonra farkettim :D Şimdi daha iyi

Elinize sağlık. Telles ve Veysel dışında direk etki edecek bir oyuncu olmayacaktır 11'e. Lucas için henüz çok erken, zamana ihtiyacı var. Yabancı sınırı varken şans bulması zor ne kadar üstün yetenekte bir oyuncu olsa da. Umut iyi bir alternatif olabilir, Hajrovic Türk statüsüne geçirilirse çok iyi iş yapar ama yabancı statüsünde oynadığı sürece kadroya gireceğini sanmıyorum, Burdisso ve Koray hakkında ise henüz konuşmak için erken ama sadece Tokat maçı üzerinden yorumlayacak olursak Burdisso'yu çok hantal, Koray'ı da çok teknik buldum. Ama dediğim gibi 4-5 maç geçsin daha iyi yorum yapabiliriz. Salih'e hiç değinmedim çünkü beklentilerimizden çok uzak bir görüntüsü var.

oğlum düzelttim ya :(

Burdisso kiralama bedeli 250.000 Dollar ;)

Eline sağlık güzel olmuş;maç başı ücretleri bayağı iyiymiş oynasınlar artık :cool:

Guzel olmus tebrikler :)

Geri
Üst Alt