2014-15'te 8 Adet Yabancı Kimler Olsun?

Muslera - Alex - Chedjou - Melo - Bruma - 10 Wesley Sneijder (C) ! - Hajrovic - FORVET istiyom FORVET!

İstekse

Muslera-D.Alves-Telles-Melo-İllaramendi-Sneijder-Bruma-Agüero

Gerçekçiysek

Muslera-Telles-Melo-Guarin-Sneijder-Bruma-Cuadrado-Balotelli

Muslera - Doria - Telles - Melo - Wes - Bruma - Jose Mpoku - Batshuayi

Muslera-Melo-Sneijder-Telles ve yeni alınması gereken üst düzey forvet banko. Eğer Mancini kalırsa bu isim büyük ihtimalle Dzeko olur.

Geriye sahada 1, kulubeyle beraber 3 yabancı hakkı kalıyor.

Yabancı sınırlaması ve eldeki oyuncuları düşününce bu takım seneye ligde mecbur gene 4-3-1-2 oynayacaktır. Bu dizilişte kanatsızlıktan yakınıyorduk ama az da olsa Telles sol için ilaç oldu, aynı şekilde sağ beke de bir tane telles bulmamız gerektiğini düşünüyorum. Sahadaki 6. yabancı da o olmalı.

Kenardakilerden biri şüphesiz Bruma olacak. Son yabancı için aday 3 bölge var; stoper, orta saha veya 4-2-3-1 oynayabilmek için bir kanat daha.

Ömer Toprak ve Nuri Şahin ikisi birden alınabilirse benim tercihim üst düzey bir kanat oyuncusu olurdu. (Hoş maalesef ikisinin de alınamayacağını biliyorum.)

Yani özetle; Muslera, Sağ Bek, Telles, Melo, Bruma, Sneijder, Sağ Açık, Santrafor

Muslera-Stoper-Sağ bek-Telles--Melo-Bruma-Sneijder-Forvet

Bir tek bildigim sey var o da 4 oyuncumuzun yerinin BANKO oldugu.

1.Muslera

2.Telles

3.Melo

4.Sneijder

Bunu göz önünde bulundurursak geri kalan yabancilar söyle:

1.Chedjou

2.Dany (BJK hayatta satin almaz)

3.Eboue

4.Hajrovic

5.Bruma

6.Ontivero

7.Nurettin

Drogba sözlesme uzatmaz.

Simdi 4 banko yabancimiz disinda takimda kimler kalir??

1. Chedjou dünya kupasinda boy gösterecek, orada muhtemel iyi bir performans ile satin aldigimiz paraya yakin bir meblag ya satabiliriz.

2. Dany ayni Chedjou gibi o da dünya kupasinda yer alacak ama Dany icin alici bulmak bence daha kolay, hem bonservis hem özellikleri sayesinde.

3. Eboue nin bir senelik kontrati kalmis. Gelmis 31 yasina. Bence yazin gönderilecek. Zaten sag bek icin dolu alternatif olustu. Eboue de artik performans gösteremiyor.

4. Hajrovic, bu adama gercekten üzlüyorum, bizim sayemizde dünya kupasinan olacak diye korkuyorum. Bir yorum yapmak icin hala erken, adam kupada bir mac 90 dakika oynadi - o kadar.

5. Bruma sakatliktan geri dönerek iyi bir kamp gecirirse en az zarar ile bitirdigi yerden devam ederse 5.yabancimiz olur.

6. Ontivero muhtemelen kiralanir diye düsünüyorum. Mümkünse Türkiye liginde oynamasin, yurt disina kiralayabilsek güzel olur. Türkiye icin Elazig ve Okan Buruk iyi bir secenek olabilir mesela. Okan iyi anlasiyor genc oyuncularla gördügümüz gibi.

7. Gelelim Nurettin'e. Simdiye kadar masallah Malaga da iyi götürüyor. Evet inanilir gibi degil ama orada bayiliyorlar buna. 5 Milyon gibi bir paraya satabiliriz diye düsünüyorum sezon sonunda ya Malaga ya , ya da Ispanyadan baska bir takima. Hull City de ilgileniyordu, onlar da teklif yapabilir su anki performansi ile.

Yeni oyuncu alabilmek icin eski oyuncu göndermemiz lazim.

Benim adaylarim:

1. Drogba (zaten sözlesme uzatmayacagiz bir mucize olmazsa- aman haa)

2. Eboue

3. Dany

4. Amrabat

5. Chedjou (bunun icin kararsizim acikcasi)

Muslera - Bruma - Telles - Melo - Sneijder - ................

Umut Gündoğan - Veysel - Semih - ...........................

Geri
Üst Alt