2014-2015 Kombine Bilet (ANA KONU)

evet çıkışa yakın olması iyi ama görüş olarak neden daha iyidir dedin acaba? merak ettim sebebini. diğerindeki korkuluktan dolayı mı dedin?

Daha iyi demedim, iyidir dedim. Benim gördüğüm çok görüşü etkileyecek bir yer değil gibi. Benim için çıkıp girmesi de çok önemli, fikrim böyle.

Son sayıları bilmiyorum ancak Passoligde az bir farkla önde olduğumuz liderliği Beşiktaşa kaptırmış bulunmaktayız. Onu biliyorum.

2 Hafta önce passolig başvurusu yaptım hala elime ulaşmadı.

kart geldikten sonra passo sitesinden kombine eşleştirmesi yapılacakmış

3 sezondur kombine alıyordum, bu sene almakla almamak arasında gidip gelmiştim baya bir dönem. Almamaya karar verdim sonra, çok doğru bir karar olmuş valla..

2 Hafta önce passolig başvurusu yaptım hala elime ulaşmadı.

kart geldikten sonra passo sitesinden kombine eşleştirmesi yapılacakmış

Ben direkt internetten başvurdum 1 ay önce . Kombineyi de üzerine satın aldım kart elime geldi. Kart başvurusu yapıp üzerine kombine eşleştirmesi tam olarak nasılmış .

Bu arada beşiktaş ve trabzon kombine alana passoligi ücretsiz veriyor. Fener 7 TL ye anlaştı biz niye 25 TL veriyoruz onu anlamadım.

Bizim verdiğimiz 25 TL nin de 7si bankaya gidiyor zaten. 7 TLden aşağı anlaşmaları imkansız. Kalanı kulübe gidiyor.

Bu kulüplerin insiyatifinde bir durum istersek biz de yaparız.

Beşiktaş ve Trabzonspor kombine alanlara iade ediyor ancak benim gördüğüm mesela Beşiktaş kombineleri taksitlendirirken de üzerine fazi koyuyor ekstra ücret alıyor. Şahsen ben minimum 1000 TL kombine alan birinin 25-7=18 TLye takılmaması gerektiği kanaatindeyim.

Bence asıl maçlara tek tük gelmek isteyenler için o ücret kaldırılabilinir.

gelen sms aynen yazıyorum ...

degerli taraftarı mız, mevcut kombinenizi passolig kart aldıktan sonra

passo.com.tr üzerinden üyelik oluşturup tanımlatma yapmanızı rica ederiz.

sms bu şekilde

Passo üyeliğinizden aldığınız kombineyi TC numarası ile dilediğiniz kişiye aktarabilirsiniz renktaşlar.

Önce kombine alıp sonra passokart alınca nasıl tanımlanıyor tam bilgim yok.

Bu sene kombinelerden pek haber yok. Takımda da hava yok. İşler hiç iyi gitmiyor. Bugünlerde yapılacak birkaç bomba (transfer-sponsor gibi) ivmeyi tersine çevirebilir

Dünki maça bakarsak hiç kombine satamamışız bu sene,rakam hakkında bilgisi olan var mı?

Geri
Üst Alt