2014-2015 Kombine

Emre Ceylan

Parçalı Üye
Kombine konusunu aradım bulamadım sanırım yok. Bu yıl passolig yüzünden kombine sayıları düştü. Yenileme döneminde yenilemeyenlerin sayısı çok fazla. Emir Sarıgül genel satışa 15 Haziranda cıkacak dedi ama çıkmadı. Kulüpten açıklamada yok . Bu konuda bilgisi olan varmı ?

Kombine konusunu aradım bulamadım sanırım yok. Bu yıl passolig yüzünden kombine sayıları düştü. Yenileme döneminde yenilemeyenlerin sayısı çok fazla. Emir Sarıgül genel satışa 15 Haziranda cıkacak dedi ama çıkmadı. Kulüpten açıklamada yok . Bu konuda bilgisi olan varmı ?

pasolig ile ilgili bir mahkeme süreci var galiba sonuçlanmasını bekliyor olabilirler renktaş.

Ben açmıştım bir konu kombine yenileyecek misiniz, ben kararsızım gibi.. Neyse ki yenilememişim, rahatım :)

o mahkeme sona erdi tedbir kararı kalktı diye biliyorum . beşiktaş ve fenerbahçe satışa çıkardı zaten .

federasyon karşı dava açtı diye biliyorum ama (bozulması için) emin değilim renktaş kombine almayı istanbul dışında yaşamama ragmen bende istiyorum ama pasolig olursa alamam çünki kimseye veremem kendimden başka.bekliyelim biraz daha bakalım.

Pasolig yuzunden yenilemeyenlerdenim ben de, uygulamanin duzgun yapilmasi lazim. Ben zaten klube tum bilgilerimi veriyorum, ayriyetten niye pasolig kartiyla da ugrasmak zorunda kaliyorum ki. Kombinemi alicam, pasolig kartimi alicam, sonra kombinemi pasolig kartima tanitacam, bir de uzerine para vericem. Karsiliginda yabanci siniri olan kalitesiz bir lig izliycem. Zaten şikesi, hakemleri, federasyonu konusuna hic girmeyelim...

Ben her koşulda alıcam zaten . Bu yıl şampiyonluğu almamız ve o stadın hiç boş kalmaması gerekiyor. Kombine alıp maça gelmeyecek varsa bence almasın :) Sadece ş. ligi ve derbiler değil her maçta stadın dolması gerekiyor .

yok ya

lucescu gelse tıpış tıpış gidersin yenilemeye

Doğru söylüyorsun. Yenileseydim %10 indirim hakkım olacaktı, şimdi tekrar alırsam %10 daha fazla ödemem gerekiyor. Getirsinler adam gibi bir hoca ve doğru düzgün transferler yapsınlar alırım %10 fazlaya.. Ama bu çöplük varken maça gitme hevesim yok maalesef, yapacak bir şey yok.

Odeabank üst blok:408 den kombine mi aldım. Alt taraflarda hiç kalmamış. İlk kombinem. Her ne olursa olsun çocukluğumdan beri hayalim . ASY e gidemedim ama bu stadyumda elimden geldiğince desteğimi verecem. İsterlerse 10 tane e-bilet zorlasınlar almam için .

2 sene kombinem vardı çok da güzel maçlar kupalar gördük Allah'a şükür.

Bu sene yenilemeyeceğim.kombine alanlara teşekkürler klubümüzü destekledikleri için

Sent from my iPad using Tapatalk

Odeabank üst blok:408 den kombine mi aldım. Alt taraflarda hiç kalmamış. İlk kombinem. Her ne olursa olsun çocukluğumdan beri hayalim . ASY e gidemedim ama bu stadyumda elimden geldiğince desteğimi verecem. İsterlerse 10 tane e-bilet zorlasınlar almam için .

aynen bende ordan aldım alt taraf hiç satısa cıkmadı malesef

Bu sene fazla kombine satilmaz:

1. Passolig

2. Sike olaylari ve federasyon/hukumetin tutumu

3. Ogrenci indirimleri kaldirildi :p

4. Bizdeki teknik direktor belirsizligi

5. Transfer/kadro belirsizligi

ünal aysalın acıklamalarını hatırlıyorum, tribünlerin çogunun dolu oldugunu da gördümumarım 40000 üzri satış yapılır

1-2 iyi traansfer gelirse çok rahat geçeceğini düşünüyorum

Ben kombine yeniledim ama öylece duruyor, passolig nedir ne değildir hiç bakmadım henüz:D

Geri
Üst Alt