2014-2015 Sezon Formalarımız

Serkan Gürkan

10 Numara!
gs14-15.png

Epeydir biliyorduk da yazmak gelmedi içimizden, pek çok kişiye sorduk hep aynı cevabı aldık. Kabullenmek istemedik. O gün bugündür de keyfimiz yok açıkçası. Galatasaray'ın gelecek sezon giyeceği iç saha forması çubuklu olacak. Parçalı yok yani önümüzdeki sezon. Tam Nike her şeyi yerli yerine koydu, tam parçalıyı da oturttu derken yine başa döndük. Diğer formalar ne kadar güzel olursa olsun, çubuklu forma da ne kadar güzel olursa olsun, parçalı olmayan bir sezon olmaz olsun.​

Detay vermiyoruz, uzunca bir süre de vermeyeceğiz. Korsancıların ekmeğine yağ sürmeyelim. Bu konuda sizden de anlayış bekliyoruz. Çizim böyle diye formanın 3 bant olacağını düşünmeyin, çubuklu işte. Alttaki beyaz kısım da formadaki detay rengini temsil ediyor. Bu formadaki bir bölgede kullanılan beyaz bir kısım da olabilir, sadece sponsor renkleri de olabilir (TT, avea, Nike logosu vs...) Diğer 2 formayı önceden yazmıştık.

Çubuklu da bizim formamız, tarihimizde yeri var, en büyük kupaları o formayla kazandık vs... gibi muhabbetlere girmeyeceğiz. Bizi 4 senedir takip edenler bu konudaki tavrımızı bilir, değişmesi zordur. Değiştirilmesi teklif dahi edilemez. O sebeple -o tip yorumlara tabi ki saygımız var- ama münakaşaya girmeyiz. Parçalısız sezon olmaz.

Kaynak: GALATASARAY FORMALARI: 2014-2015 SEZONU İÇ SAHA FORMAMIZ

kesinlikle parcali hep olmalidir.o bizle ozdlesen bir forma.Galatasaray denince akila parcali forma gelir hep.

4. yıldızımızın olacağı ilk sezon çubuklu mu olacak ? Şaşırmış bizim yöneticiler . GALATASARAY PARÇALI FORMADIR ÇUBUKLU DEĞİL !

bu sene moruz alayına koruz diye espri yapıyorduk bi ara :d

çubukluyla sahiplenenlerinden fazla başarımız var sevindim dönmesine yakışır bize. diğer başlıkta da bahsettim hiç bi zaman malum takımla özdeşlemesine anlam veremedim. işte bizim parçalıysa onlarında çubuklu olmalı kafası yüzünden böyle bi durum oldu heralde.

mor forma ise çok tepki çekmesine rağmen çok sattı ve içten içe sevildi. bir sonraki sezonda turuncuya dönüş yaparız umarım.

Sırf bu yüzden bu sene şampiyon olmalıyız gelecek nesillerin 4.yıldız takılırken çubuklu vardı parçalı da neymiş diye cahil cahil konuşmasını hiç istemiyorum

V yaka, 5 çubuklu olur heralde, 2015 teması öyle Nike'ın.

Eski renkleri geri getirin, cubuklusu parcalisi farketmez. Canli bir kirmizi ve acik bir sari. Bordo kavunici gibi renkler mevcut olan formadaki.

Çubuklu fanları çıktı piyasaya. Lütfen çubuklu daha iyi yeeaa diye atıp tutacağınıza Galatasaray Formaları sitesinden forma kültürümüze bakın,lütfen.

Geri
Üst Alt