2014-2015 Sezon Formalarımız

bakarsiniz bu sezon CL kazanirirz ve seneye yine cubuklu ile süper kupa oynariz :asd:

Eski renkleri geri getirin, cubuklusu parcalisi farketmez. Canli bir kirmizi ve acik bir sari. Bordo kavunici gibi renkler mevcut olan formadaki.

Orjinal renklerimiz o renkler degildir. Ali sami beylerin dedigi gibi visneye benzeren bir kirmizi ve turuncuya calan tok bir sari. Kulturumizu koruyalim. Parcali kulturdur..

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

metin%252B-%252BKopya.jpg

2013-2014-sezonu-galatasaray-par%25C3%25A7al%25C4%25B1-formas%25C4%25B1_448507.jpg

ikisi arasinda renk olarak daglar kadar fark var.

Bizim gercek renklerimiz hangisi??

Parçalı yerine çubuklu 1. formamız olsun diyenler kayserisporlu ne bilim malatyasporludur .

Ha çubuklu ha parçalı üstünde galatasarayımın logosu var mı ? var. Yeter benim için.

Mor forma yerine düz kırmızı forma , metal rengi bir forma yada altın sarısı bir forma olabilirdi . Mor forma Galatasaray'ın tarihine girmemeli .

Barcelona-2014-2015-home-Kits.jpg
Barcelona-away-kit-2014-2015-leaked.jpg

Barça"nın önümüzdeki sezon formaları.Bizim çubuklu ve beyaz formalara referans olabilir.

Barcelona-2014-2015-home-Kits.jpg
Barcelona-away-kit-2014-2015-leaked.jpg

Barça"nın önümüzdeki sezon formaları.Bizim çubuklu ve beyaz formalara referans olabilir.

Hep Barçanın Atleticonun Arsenalin formalarını bize uyarlamasından sıkıldım Nike'nin . Ya bizi elit kategorisine alın yada Nike'dan vazgeçelim . Formalar kalite olarak çok iyi ama tasarım olarak sınıfta kaldı Nike .

Bu arada mor formayı FT istemiş ve o yüzden mor forma olacakmış . Mor formayı çok sever FT .

97-99 arası giydiğimiz formalar. 98-99 füme forma bu seneki füme forma + seneye için olacak mor forma hep FT'nin isteğidir . Sanki bana TD değil forma direktörü ..

Geri
Üst Alt