2014-2015 Sezon Formalarımız

G.Saray için yapılmış en kepaze forma tasarımlarından biridir bana göre. Çok şükür şu adidas denen kepaze firmadan kurtulduk derken nike da parçalı yerine çubuklu tasarım yapacak diyorlar. almam o formayı çok net. G.Saray'ın simgesi parçalı formadır gerisi teferruattır.

ekE4Yv.jpg

G.Saray için yapılmış en kepaze forma tasarımlarından biridir bana göre. Çok şükür şu adidas denen kepaze firmadan kurtulduk derken nike da parçalı yerine çubuklu tasarım yapacak diyorlar. almam o formayı çok net. G.Saray'ın simgesi parçalı formadır gerisi teferruattır.

Ben öyle düşünmüyorum çubukluyu severim hoşuma giden tasarım olursa alırım.

Gelecek sene bence bu seneki parçalı forma ile devam edilsin.Ekstra olarak bir de çubuklu forma çıkarılsın. :encouragement:

Mor forma böyle olacaksa olsun olmayacaksa mor rengi seçilmesin .

BcVYKPbIEAAsAl4.jpg

Ben öyle düşünmüyorum çubukluyu severim hoşuma giden tasarım olursa alırım.

renkdaş parçalı her daim olsun. çünkü o forma bir markadır. manu için avrupada kırmızı forma beyaz şort nasıl bir imaj ise bizimde parçalımız imajımız özellikle avrupada. ama bunun yanında yapsınlar çubuklu tasarım da yapsınlar mor forma da yapsınlar beyaz da hiç lafım yok. alternatif olarak olsun elbet ama mümkünse paylaştığın gibi bir çubuklu tasarımı olmasın. yemin ederim G.Saray'dan soğutur adamı o derece kötü bir tasarım :cigara:

renkdaş parçalı her daim olsun. çünkü o forma bir markadır. manu için avrupada kırmızı forma beyaz şort nasıl bir imaj ise bizimde parçalımız imajımız özellikle avrupada. ama bunun yanında yapsınlar çubuklu tasarım da yapsınlar mor forma da yapsınlar beyaz da hiç lafım yok. alternatif olarak olsun elbet ama mümkünse paylaştığın gibi bir çubuklu tasarımı olmasın. yemin ederim G.Saray'dan soğutur adamı o derece kötü bir tasarım :cigara:

ttnetubukluforma2010500.jpg

Çok ahım şahım demedim zaten sadece tasarlanması gayet normal "sırf çubuklu diye" karşı çıkanlar cidden neyin kafasında parçalı bizim sembolümüz on da hemfikiriz parçalıdan vazgeçilmez.

Ayrıca resimdeki gibi veya daha farklı bir tasarım gelirse güzel olur.

Parçalı olmalıydı bence de. Ama parçalı klasiktir zaten gelecek sezon olmazsa ondan sonraki sezonlarda olur yine. Bence bir şans vermek lazım çubukluya da :)

Alternatif olarak ben mor yerine sarı formayı tercih ederdim. Tarihimizde çeşitli dönemlerde oldu ve oldukça da şık görünüyor.

11-12'de uzun bir aradan sonra kullanmıştık. Hatta kırmızı şort ile birliştiğinde de çok güzel görünüyordu.

Pazarlama açısından tercih etmiyorlar diyeceğim ama tribünlerde sarı forma giyen oldukça taraftar vardı o sezon. Keşke devam etseydiler.

cubuklu forma = good :ka21:

sarı forma = best :bid:

Orjinal renklerimiz o renkler degildir. Ali sami beylerin dedigi gibi visneye benzeren bir kirmizi ve turuncuya calan tok bir sari. Kulturumizu koruyalim. Parcali kulturdur..

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

kulübün kurucusu ali sami yen'in sözleriyle...

"birçok yerleri dolaştıktan sonra, nihayet bahçekapı'daki şişman yanko'nun dükkanına gidilerek orada zarif iki yünlü kumaşa tesadüf ettik. biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı. tezgahtar, mahirane bir el hareketi ile kumaşların dalgalarını birleştirdi. bir saka kuşunun başı ile kanadının yarattığı renk güzelliğine benzer bir parlaklık hasıl oldu. ateşin içindeki renk oyunlarını görür gibi olmuştuk. sarı-kırmızı alevinin takımımız üstünde parıldamasını tasavvur ediyor ve bizi derhal galibiyetten galibiyete götüreceğini tahayyül ediyorduk. nitekim de öyle oldu."

Bana tarihimizi anlatmaniza gerek yok. En az sizin kadar birikimim var. Mesela 1906-08 sezonlarindaki sari lacivert formamizi da giymemizi ister misiniz? Sanmam. Ben 90'larin efsanevi Galatasaray'ini yasadigimdan dolayi o donemlerde giydigimiz gercek sari ile gercek kirmizi renkleri tercih ediyorum, hepsi bu.

1312_b.jpg

Mor forma böyle olacaksa olsun olmayacaksa mor rengi seçilmesin .

BcVYKPbIEAAsAl4.jpg

Nasrettin Hoca büyük adammış vesselam..

'' YE KÜRKÜM YEEE !... Hep senin için bunlar... ''

Birde Mevlana üstadımız vardı:

''Ben ne insanlar gördüm, üstünde urbası yok. Ve nice elbiseler gördüm, içinde insan yok.. ''

Unutmadan birde tepeköylü kör Bekirin evde kalmış kızı, Hatça varıdı, bildiniz mi ...

''Aman gıız, tavuğum yeter ki güzel olsun da, varsın yumurtlamazsa yumurtlamasın. boşver..''

diye diye evinde gurudu gitti garibim...

Siz anladınız onu..

İşin sahadaki tarafı bu..

Ya sahadışı... İşler satışa sunulacak ürüne gelince çeşit olması iyidir.

Unutmayalım bayan taraftarlarımızda var, ve en azından bazı özel maçlarda üstümüzde gösterişini yaparak bakın bu da bizim formamız mesajı vermek suretiyle biraz özel piyasa yaptırmak lazım bazı ürünlerimize...

baskı yapın değişir,ünal aysal ne isterseniz yapıyo

Çubuklu formayı geçtim de şu mor forma nedir ya tepki felan koyalım degistirsinler daha çok erken zaten.

çubuklu olsun parçalı olayı gereğinden fazla abartılıyor.

Bana tarihimizi anlatmaniza gerek yok. En az sizin kadar birikimim var. Mesela 1906-08 sezonlarindaki sari lacivert formamizi da giymemizi ister misiniz? Sanmam. Ben 90'larin efsanevi Galatasaray'ini yasadigimdan dolayi o donemlerde giydigimiz gercek sari ile gercek kirmizi renkleri tercih ediyorum, hepsi bu.

1312_b.jpg

90'lı yıllarda yanlış renkleri kullandık diye şimdi de aynı yanlışı devam ettirmenin manası yok diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt