2014-2015 Sezon Formalarımız

BfpmwahCIAAujTD.jpg

Benim anlamadigim, formalar her sene sürpriz oluyor ve piyasaya cikmadan kisa bir süre evvel siziyor internete.

Bu formalarin alicisi taraftar olduguna göre, neden kulüp olarak anket yapmazlar yeni sezon formalari ile ilgili?

Parcali mi olsun, cubuklu mu olsun, turuncu mu olsun, mor mu olsun? Taraftar bunun kararini vermeli bence.

Artik dilencide akilli telefon var. Büyük cogunlugun görüsü alinir bir sekilde.

Benim anlamadigim, formalar her sene sürpriz oluyor ve piyasaya cikmadan kisa bir süre evvel siziyor internete.

Bu formalarin alicisi taraftar olduguna göre, neden kulüp olarak anket yapmazlar yeni sezon formalari ile ilgili?

Parcali mi olsun, cubuklu mu olsun, turuncu mu olsun, mor mu olsun? Taraftar bunun kararini vermeli bence.

Artik dilencide akilli telefon var. Büyük cogunlugun görüsü alinir bir sekilde.

buna ilaveten, tasarim yarismalari düzenlenmeli kulüp tarafindan, ve son bi kac forma oylamaya sunulmali, kazanan ödüllendirilmeli, ve o forma da 4. forma olarak satisa sunulmali.

cok mu sey istiyorum?

Yahu bırakın formaları içindekiler iyi olsun yeter.

Forma kültürü hakkında hiçbir fikri olmayan bazı kişiler Galatasaray Formaları sitesinden olanlara çubuklu daha iyi diye ders vermeye çalışıyorlar. Ulan bilmiyorsunuz bari biliyormuş gibi konuşmayın tartıştığınız adamlar bu işe yıllarını vermiş adamlar

klasik formada degisiklik beklemek cok sacma bu formalarda fazla oynama olmaz madridin adidas cizgilerinin renginden baska ne degisiyo beyaz formasinda

Biri Photoshop yeteneğini gösterip şuraya bir çubuklu forma atsa bize özgü renklerimizle. Bi karşılaştıralım bakalım parçalıyla :D

Üstteki Drogba fotoğrafında mesela parçalı süper duruyor. Gözümde o formayı çubuklu hayal edemiyorum. Ama ayrıca bir çubuklu forma çıkaralım diyorlarsa olabilir.

Bir de mor forma yerine turuncu forma olsaydı be :crushed:

Komediye bak ya :D Çubuklu fenerin tekelinde sanki, üstelik çubukluyu giyen fenerli oluyormuş. O forma iyi değil bu forma iyiymiş.. Parçalının ruhu varmış... Önemli olan formaların içindekilerin ruhu olsun!

Hoş, bende parçalı taraftarıyım, bazı formalarımızı bende beğenmiyorum.

1. Forma: Parcali

2. Forma: Beyaz

3. Forma Cubuklu

4. Forma: Turuncu

sanirim genel kani bu. Iyi de olur.

Bu dediğin Milan'ın parçalı giymesi, Ajax'ın çubuklu giymesi, Celtic'in formasının enine parçalı olması gibi birşey. Fakat onlar bir forma kültürleri olduğunun farkındalar ve değişiklik olsun diye değişik stillerde forma yapmıyorlar. Bizim de ağladığımız falan yok Türkiye'de forma kültürü bilinci olan nadir kişiler olarak parçalıya sahip çıkıyoruz

Cubuklu bizim icin bir ilk olmuyacak bir cok sezon giydik cubukluyu. Bir formanin kac cizgisi olmali konusunda bile bu kadar fikir ayriligina dusulmesi cok komik.

Seneye formalarımız 4 yıldızlı olsun yeter.

Tabii bu tasarımla gerçek değil . Ancak parçalı yerine çubuklu forma olacağı bir gerçek . Çubukluyu fenerliler tabii ki icat etmedi . Ancak parçalı bizle özdeşleşen bir formadır . Bizim simgemiz sembolümüzdür . Madem çok ısrar ediliyor çubuklu formada o zaman 4. forma yaparsın .

Bence her sene söyle olmali. Parcali yapilacak hemde 8 parcadan olusan tam parcali galatasaray formasi. Gerisi teferruat. 2. Formayi ister mor ister beyaz ister siyah ister fume ne yaparlarsa yapsinlar. Ajax her sene ayni formayi cikartir. Celtic real mad. Atletico liverpool man und inter juve. Bu bir kultur hatta ve hatta sort ve tozluk kombinasyonuyla tamamlanir. Mesela parcali forma beyaz sort kirmizi tozluk. Bizim kombinasyon budur. Bunu korumaliyiz. Degerlerimize sahip cikalim. Galatasaray bir his takimidir..

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Parçalı ve çubuklu arasındaki tek fark çizgi sayıları.

Değişiklik olsun çubuklu daha iyi.

Çubukluyu Fener bulmadı biz de giyeriz ne var bunda .s.s .

Kültürümüz parçalı değil çubuklu hep vardı.

Çıkarsa almam, ama çubuklu daha iyi gözükecek çubuklu çıksın.

Türkiye'de herkesin hiç bilmediği konularda bile görüşleri oluyor, tıpkı forma kültürü konusundaki gibi.

yillardir güzel cubuklu forma bekliyorum, biktim her sene ayni formadan, cubuklu olunca yüzde 50 ile oynuyoruz sanki, Avrupa güya bizi parcali ile biliyormus filan su bu

Geri
Üst Alt