2014-2015 Sezon Formalarımız

Ben öyle fazla gelenekçi biri değilim, hani parçalı olmuş veya olmamış çok önemli değil benim nazarımda, yeter ki yapılacak olan forma güzel olsun, yine gider alırız elbet. Tabi formanın güzelliği bir yana esas önemli olan içindekilerin iyi olması, onların bize başarılar kazandırması.

yeni-sezon-formalari-galatasaray-taraftarini-cildirtti-4028419.Jpeg

Bugün böyle bir şeyler düşmüş galiba nete. Eğer ki formalar gerçekten böyleyse çubuklu forma hiç ama hiç olmamış. Özellikle beyaz şeritler pijama havası vermiş formaya. Ama mor ve beyaz formanın dizaynını beğendim, renk seçimleri de çok hoş durmuş. Yani o Keita'lı sezonda ki mor formadan kat be kat güzel bir görüntüsü var. Beyaz formada gayet şık. Ama çubuklu cidden çok vasat durmuş.

Parçalı kesnilikle olmalı, alternatif olarak ne gelir bilmiyorum fakat kesinlikle bir parçalı dizayn şart.

Ben öyle fazla gelenekçi biri değilim, hani parçalı olmuş veya olmamış çok önemli değil benim nazarımda, yeter ki yapılacak olan forma güzel olsun, yine gider alırız elbet. Tabi formanın güzelliği bir yana esas önemli olan içindekilerin iyi olması, onların bize başarılar kazandırması.

yeni-sezon-formalari-galatasaray-taraftarini-cildirtti-4028419.Jpeg

Bugün böyle bir şeyler düşmüş galiba nete. Eğer ki formalar gerçekten böyleyse çubuklu forma hiç ama hiç olmamış. Özellikle beyaz şeritler pijama havası vermiş formaya. Ama mor ve beyaz formanın dizaynını beğendim, renk seçimleri de çok hoş durmuş. Yani o Keita'lı sezonda ki mor formadan kat be kat güzel bir görüntüsü var. Beyaz formada gayet şık. Ama çubuklu cidden çok vasat durmuş.

Formanın üstündeki sinan yazısına bakınca inanasım gelmyor. Zaten nike de bu kadar kötü tasarım yapmaz.

İşte ne kadar doğru olduğu tartışılır tabi. Ama doğruysa da bu şekilde bir çubuklu forma çıkması fiyasko olur.

Kesinlikle. Zaten çubukluya antipatiğim. Parçalı forma bizi yansıtıyor. Ezeli rakiplere baktığında ikiside çubuklu forma kullanıyolar, farkımızdı parçalı. Umarım böyle bi hataya düşmezler.

Kesinlikle. Zaten çubukluya antipatiğim. Parçalı forma bizi yansıtıyor. Ezeli rakiplere baktığında ikiside çubuklu forma kullanıyolar, farkımızdı parçalı. Umarım böyle bi hataya düşmezler.

Çubukluyu, parçalı olarak değiştircekler bence. Öyle umuyorum..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Benim formalara bir antipatim yok da, yeter ki güzel bir şey yapsınlar. Çubuklu da olsa fark etmez, 8.olduğumuz sezonda çıkan çubukluyu baya beğenmiştim ben. Ondan daha güzelini yapacaklarsa neden olmasın. Ha yine de parçalı için yoğun bir tepki varsa gerekirse 4 forma çıkartılsın.

çubukların arasından ince beyaz çizgi geçirirlerse harika bir forma olur.

1. Asaletin Yeter ‏@asaletinyeter_ 4 dk.

Biz sosyal medya hesapları olarak bugün bu konunun üzerine çok gittik ancak biraz geç kalmışız

2. Asaletin Yeter ‏@asaletinyeter_ 5 dk.

Olsaydı diyeceksiniz. Malasef tarihimizin en kötü her ne kadar armamız üstünde olsa dahi formlarıyla karşı karşıyayız

3. Asaletin Yeter ‏@asaletinyeter_ 6 dk.

Bugün sosyal medyada dolaşan yeni sezon formalar olduğu söylenen fotolar gerçeği yansıtmadığı gibi asıllarını gördüğünüzde keşke gerçek ++

1. Asaletin Yeter ‏@asaletinyeter_ 4 dk.

Biz sosyal medya hesapları olarak bugün bu konunun üzerine çok gittik ancak biraz geç kalmışız

2. Asaletin Yeter ‏@asaletinyeter_ 5 dk.

Olsaydı diyeceksiniz. Malasef tarihimizin en kötü her ne kadar armamız üstünde olsa dahi formlarıyla karşı karşıyayız

3. Asaletin Yeter ‏@asaletinyeter_ 6 dk.

Bugün sosyal medyada dolaşan yeni sezon formalar olduğu söylenen fotolar gerçeği yansıtmadığı gibi asıllarını gördüğünüzde keşke gerçek ++

Böyle bişey olacağını sanmıyorum, birsürü çizim geliyor klübe, o kadar zevksiz yöneticilere sahip olduğumuzu düşünmüyorum.

o kadioglu isimli yönetici parcali forma halen satista olacak demis. orasi zaten öyle. sari ve siyah formada halen satiliyor ona bakarsak. parcali 1 numara olmali. onu demek istedim,sana karsi bisey degil

Parçalı işte seneye de çıkacakmış . Sen ne anladın ?

Bizim taraftarlarımızın tasarımları, birçok forma üreticilerinden oldukça iyi..

e5u3amu7.jpg

eze8yjup.jpg

yjananus.jpg

e7arenu5.jpg

etase8u6.jpg

e4u6atuh.jpg

ety5a9ag.jpg
upy2eqa9.jpg

3y7ysy2e.jpg

4udybema.jpg
asamy6uj.jpg

esynezuv.jpg