2014-2015 Sezon Formalarımız

xJzkR5.jpg

GS-Shirts.jpg

vzZYmO.png

Kaynak: GALATASARAY FORMALARI

formalar berbat parçalı forma hazırlamamışlar ve tepki üzerine bu senenin parçalısı gelecek sene de kullanılacakmış

iyi olur forma satışı falan olmaz büyük bir pazarlamacılık başarısı tüm emeği geçenlerin ağzına

saygılar

formalar berbat parçalı forma hazırlamamışlar ve tepki üzerine bu senenin parçalısı gelecek sene de kullanılacakmış

iyi olur forma satışı falan olmaz büyük bir pazarlamacılık başarısı tüm emeği geçenlerin ağzına

saygılar

Sana katiliyorum bende ne yazik ki begenmedim...

Foto fake arkadaşlar gelecek seneki formalarda türk telekom yok.

Formalari bir tek ben mi begendim acaba, ozellikle ic saha formasini cok begendim.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Sikilmistik parcalidan bu sezon cubuklu bi Amrabat formasi alirim artik .

+ Mor , turuncu tarzi bi renk cikarsa cok net onlardan birini alirim

off ya, bu 3.formayi ne yapacagiz biz?

beyaz forma = ugur tutuneker

sarı forma = arifin mencıstıra attıgı gol

cubuklu forma = jardel vur suna jardel vurdu ona :((((

2 sene önceki sarı forma benim 2000li yıllardan itibaren gördüğüm en güzel formamızdı,sarı çıksın+hiçbirini beğenmedim.

Neyse bu sezonki parçalı formayı aldım rahatım.

Mor hariç diğerleri güzel. Parçalı formayı yapamıyorlar. Yapacaklarsa orjinalini yapsınlar. Gidip modifiye parçalı yapmasınlar. Her tarafından kalitesizlik damlıyor.

★SⅢ Tapatalk★

Ekli dosyayı görüntüle 14060

Formalar şu görseldeki gibi gözüküyorsa eğer fena değil gibi fakat bizim parçalımız olmak zorunda ve mor forma istemiyoruz artık. Bir süre parçalı giydikten sonra bizim simgemiz, sembolümüz olan parçalıdan vazgeçme sevdasını da anlayabilmiş değilim. Yani taraftarın bir kısmı çubuklu forma isteyebilir veya çubuklu forma daha çok hoşuna gidiyor olabilir o zaman da onlar için bir de çubuklu alternatifi yaparsın olur biter ve senin parçalıdan vazgeçmeni de gerektirmez.

Bizim parçalımızın ne anlama geldiğini bilmiyorlar herhalde bazıları; Manchester United'in düz kırmızı forma+beyaz şortu, Real Madrid'in az miktar eflatun ile bezenmiş komple düz beyaz forması, Chelsea'nin düz mavisi, Manchester City'nin düz açık mavisi, Bayern'in komple kırmızı forması, İnter'in mavi-siyah çubuklusu, Milan'ın kırmızı siyah çubuklusu, Juventus'un siyah,beyaz çubuklusu Avrupa'da veya dünyada ne anlama geliyorsa, bizim parçalı formamız da onlar için o anlama geliyor.

Ekli dosyalar

• GS-Shirts.webp
    GS-Shirts.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 180
Geri
Üst Alt