2014-2015 Sezon Formalarımız

zaten cikan formalrin her kes tarafindan sevildigi gorulmemisdir.bu seneki parcaliya bile burun kiviranlar bile var her sene ayni olurmu diye ;)

onun icin elstiri yapan yorumlarin cogu les.

Formalar çoktan sızdı, görmeyen varsa.

xJzkR5.jpg

Şu tarz kombinasyonlar ile çok güzel olabilir ama nerede bunları yaptıracak malzemeci.

okFY4mJ.png

O1WxFxr.png

QuJFm0f.png

dCD6nD0.png

Galatasarayformalari forumundan tasarımlar.

Bu tarz kombinasyonlardan yanayım. tek renk forma-şortu hiç sevemedim.

mor-sarı ve beyaz-mor kombinleri nefis duruyor.

tabi çubuklunun da altina beyaz olmalı.

Bu tarz kombinasyonlardan yanayım. tek renk forma-şortu hiç sevemedim.

mor-sarı ve beyaz-mor kombinleri nefis duruyor.

tabi çubuklunun da altina beyaz olmalı.

Ben de öyle tek renk sevmiyorum. Bu sezon genellikle kırmızı şort giydik parçalının altına. Beyaz şort daha çok yakışıyor, hatta bazen siyah şort da giydik o da gayet güzel olmuştu.

Yeni çubuklunun altına sarı şort kullanılırsa çok güzel bir deplasman forması ortaya çıkıyor bence. Kullanılacaksa umarım öyle kullanılır, yeni parçalı olmadığına göre inşallah bu seneki parçalıya yeni sezonda da devam ederiz.

Mor forma sari sort guzel

beyaz forma kirmizi sort guzell

sari-kirmizi forma beyaz sort guzell

Sent from my iPhone using Tapatalk

tff yüzünden galiba tam parçalı forma çıkaramıyoruz

parçalı formanın arkası 2010-2011 sezonundaki gibi olmalı

Neden klasik forma çıkarmıyoruz ? Mesela Metin Oktay parçalısını çıkarsak ne güzel olurdu . 4. forma da olsa bence herkes alır. Şu an GS Store'de var ama 4. forma diye çıkarılırsa hem daha çok kişi bilir hem de almış olur . Logo da aynen eskisi gibi üzerinde Türk bayrağı şeklinde tasarlansa süper olur . Ama sadece parçalı forma için geçerli tabii ki . Örnek ;

BJqDDKcCUAEZsiA.jpg

Birinci forma beyaz mı yoksa? (Tamamiyle fotodan çıkardığım bir sonuçtur. :))

Ben beğendim mor formayı.

Geçmişe saygısızlık abi mor ne ya..

He diyeceksin ki git parçalı al öylede yapacağım ama ne bileyim bize hitap eden bir renk değil..

Bu kapitalizmin dibine vurmuş futboldan bazen nefret ediyorum..

Parçalı siyah ve sarıdır abi bize yakışan ya da beyaz formadır..

Mor rengin bizimle bağlantısı nedir onu çözemiyorum ben.

Turuncuya bile fitim yahu. Sarı-Kırmızı karışım der gene tamam derim. :D

Ama mor nedir?

Yani renk değiştireceklerine tasarımı güzelleştirseler hala paintten forma yapıyor Nike böyle olmaz ki..

Sözde elit takımlar arasına girmiştik özel çalışmalar olacaktı forumda tasarım yapan çoğu arkadaş Nike çizimcilerine parmak ısırtır..

Ne tasarımlar gördük muhteşem ötesiydi..

Mesela yıllardır Hagi döneminde giydiğimiz formayı bekliyorum gelmiyor bir türlü muazzam bir formaydı..

1999-2000 FÜME

Geçmişe saygısızlık abi mor ne ya..

He diyeceksin ki git parçalı al öylede yapacağım ama ne bileyim bize hitap eden bir renk değil..

Bu kapitalizmin dibine vurmuş futboldan bazen nefret ediyorum..

Parçalı siyah ve sarıdır abi bize yakışan ya da beyaz formadır..

Bu seneki kırmızı çubuklu gibi pek kullanılmaz zaten bence, bir de 09/10 sezonundaki mordan daha güzel, sadece renge bakıp kötülemeye gerek yok.

Ayriyetten bildiğin üzere Real Madrid'in bile iki yıldır turuncu ve pembe renklerini kullanması, Juve'nin bu sene yeşil forması olacak olması, Barça'nın turkuaz forması, Liverpool'un saçma sapan formaları, Arsenal'in sarı-lacivert forması gibi örnekleri uzayıp giden, bizimkinden daha rezalet formalar varken eleştirmeye gerek olmadığını düşünüyorum. Arada olur böyle.

Geri
Üst Alt