2014-2015 Sezon Formalarımız

Aralarında en güzeli mor forma

tapatalk

yav sırf mor diye kadın rengini çağrıştırıyo diye mor formayı sevmeyen var

hala bu kafada insanlar varmı ya

Sponsor olayı yalan olacak galiba hala hiç gelişme yok yeni formalarda boş çıkmış zaten

Yani renk değiştireceklerine tasarımı güzelleştirseler hala paintten forma yapıyor Nike böyle olmaz ki..

Sözde elit takımlar arasına girmiştik özel çalışmalar olacaktı forumda tasarım yapan çoğu arkadaş Nike çizimcilerine parmak ısırtır..

Ne tasarımlar gördük muhteşem ötesiydi..

Mesela yıllardır Hagi döneminde giydiğimiz formayı bekliyorum gelmiyor bir türlü muazzam bir formaydı..

1999-2000 FÜME

şuda çok hoştu

hakan+hagi.jpg

keşke şu tarz bişeyler yapsalar

jtfqc.png

mor forma bence içlerinde en iyisi. parçalı kesinlikle her sene olmalı, beyaz'ın yakaları mor formanın yakaları gibi olsaydı daha güzel olabilirdi.

mor formanın yanlarındaki sarı bantlar formayı güzelleştirmiş..alternatif olarak güzel bence..

asıl hayal kırıklığı ve sıkıntı bence beyaz forma..

yanlamasına veya boylamasına ince sarı kırmızı şeritlerle süslense filan..o kadar basit yapılmışki kötü değil de çok basit özensiz duruyor..

sarı kırmızı kalın çubuklu ise standart olmuş..

ama genel manada hayal kırıklığı çok büyük beklentim vardı bu sene..sağlık olsun..

mor formanın yanlarındaki sarı bantlar formayı güzelleştirmiş..alternatif olarak güzel bence..

asıl hayal kırıklığı ve sıkıntı bence beyaz forma..

yanlamasına veya boylamasına ince sarı kırmızı şeritlerle süslense filan..o kadar basit yapılmışki kötü değil de çok basit özensiz duruyor..

sarı kırmızı kalın çubuklu ise standart olmuş..

ama genel manada hayal kırıklığı çok büyük beklentim vardı bu sene..sağlık olsun..

fanila gibi aynı :)

gece yatarken giydiğim basit özensiz beyaz tişört gibi..satış albenisi 0 formanın..

mor formaya karşı neden bu kadar önyargı var anlayamıyorum. tek bir sebep geliyor aklıma o da geri kafalı rakip takım taraftarlarının dalga geçmesi. bence o resimdeki mor forma gayet hoş, hatta 9/10 sezonundaki forma da bence kötü değildi. arada sırada değişiklik yapmak güzeldir. her sene beyaz, sarı, parçalı olmasından iyidir.

formalar guzel. beyaz basit sadece. digeride iyi sayilir. mor ise gayet iyi.

parcali klasik oldugu icin ve o formaya tapıldıgı icin ne kadar guzel forma cikarsa ciksin parcalinin yerinş tutmuyor. Gs dedimmi ve ya galatasaray mac yapiyo dedinmi parcali olacak. akla o gelir direkt.

o yuzden formalarin begenilmemesi dogal.

ama bence kotu degil

edit: ilk gordugumde igrenc olduklarini dusunmustum. sonra fikrim degisti

Mor formayı Fatih Terim istemiş bu arada, onun isteği üzerine talep edilmiş.

Geri
Üst Alt