2014-2015 Sezon Formalarımız

Birde doğrusnu istersen Türkiye bayrağı olmadan formalar daha güzel duruyor. Saygısızlık etmek istemem ama gereksiz bence formalara bayrak koyulması. Yurtdışında hiç bunu yapan bir ülke gördünüz mü?

ben de aynı düşüncedeyim daha estetik şekilde yapılmalı bi tek italya'da var o da şöyle biraz daha iyi duruyor

2012-2013-juventus-ic-saha-formasi.jpg

Birde doğrusnu istersen Türkiye bayrağı olmadan formalar daha güzel duruyor. Saygısızlık etmek istemem ama gereksiz bence formalara bayrak koyulması. Yurtdışında hiç bunu yapan bir ülke gördünüz mü?

Benim bildigim Italyanlarda oluyor. Juventus da vardi mesela bize karsi oynadiklarinda.

Üstüne düşülmediği belli. Sponsorsuz çubuklu alınabilir ama diğerleri özellikle beyaz kötü bence

Rezillik kim yapıyor bu formaları, kim onayı veriyor. Ciddi ciddi tebrik etmek isterim istese bu kadar kötü forma yapabilir mi diye düşünüyorum.

Beyaz tam bir t-shirt havasında zaten onu forma olarak nitelendirmiyorum bile.

Hadi Avrupaya Giden Takımlara Rica gibi Avrupada Giyilecek formalara Geçici Bayrak bastırabiliriz ama

TÜRKİYE sportoto süper liginde bayrağı bende gereksiz buluyorum

abi bu ligde almanlarla mücadele etmiyoruzki adı üzerinde türkiye ligi .

Mehmet Çeliğe katılıyorum .

okFY4mJ.png

O1WxFxr.png

QuJFm0f.png

bunlar da var ama parçalının altına beyaz şort kırmızı çorap bile giydiremeyen adamlar bunları hayatta yapmaz çubukluyo kırmıızı şort-çorap beyaza beyaz şort-çorap mora mor şort-çorap yaparlar.

hiç anlamıyorum harbiden kim ayarlıyor bu kombinasyonları yahu

bide morun altına sarı şort güzel gitmiş :encouragement:

Formada bayrak taşımak bir onurdur.

burayada atalım

yeni fontları kesssssssttt

Bs0qWRtIYAAjUHw.jpg

Nike a ilk geçişte fontlar çok güzeldi,büyüktü.Bunları beğenmiyorum.Onun dışında beyaz forma biraz sade kalmış ama yinede hepsi güzel.

Ya bu Ülker ile sözlesme bitmiyormuydu? Mahfediyorlar formanin belini.

Geri
Üst Alt