2014-2015 Sezon Formalarımız

bu seneki formalara tırt diyordum ama şu resimlerdeki sponsorlu halini görünce hiçte fena değilmiş hani.

Abi formalar çok kötü ya. Ne olacak bir kere de şöyle bir forma yapsanız .
jtfqc.png

O dönemde ben çok küçüktüm babam da asla orjinal forma almazdı maç falan sevmezdi. Şimdi bu çıksın varya almayan ne olsun. Baksana abi ya ...

Abi formalar çok kötü ya. Ne olacak bir kere de şöyle bir forma yapsanız .
jtfqc.png

O dönemde ben çok küçüktüm babam da asla orjinal forma almazdı maç falan sevmezdi. Şimdi bu çıksın varya almayan ne olsun. Baksana abi ya ...

bu formanin eski versiyonuyla baya bir duman etmistik ortaligi

bu forma cikarsa efsane olur bence

yanina da buna benzer beyaz yakali parcali
g02.png

Formalar gayet hoş duruyor. Beğenmeyeler nasıl bir beklenti içerisindeler anlamıyorum.

Bir de bu sırttaki rezil firmanın yazısı olmadan forma alma şansımız yok mu ? Eğer yoksa bu sene forma almayacağım. O iğrenç firmanın adını üzerimde taşımak istemiyorum artık.

Bir de kırmızı forma yapın abi ya mor forma nedir. kaç kişi alıyor ki o mor formayı. Ben çok nadir görüyorum

bu cubuklu bizimkinden güzel duruyor bence

üzerinde ufak tefek oynamalar ile müthis bir forma olur

nike illa cubuklu cikaracaksa al sana

sari yerine kirmiziya agirlik verilebilir

x9moo8.jpg

Formalar gayet hoş duruyor. Beğenmeyeler nasıl bir beklenti içerisindeler anlamıyorum.

Bir de bu sırttaki rezil firmanın yazısı olmadan forma alma şansımız yok mu ? Eğer yoksa bu sene forma almayacağım. O iğrenç firmanın adını üzerimde taşımak istemiyorum artık.

Aynen kardeşim ben de şu ana kadar almadıysam tek sebebi arkasındaki rezil firmadır.

arkadaşlar 2012-2013 yılı parçalı formamızı satın alabileceğim bir yer var mı?

jtfqc.png

bundan daha iyi bir şampiyonlar ligi/3. forma olamazdı herhalde, bu işten sorumlu olup, bunu görüp böyle bir forma çıkarılmasını sağlamayanları anlamak zor gerçekten. bir şekilde görmüşlerdir diye düşünüyorum, uzun zamandır dolaşıyor çünkü bu forma. kim tasarladıysa helal.

seneye belki, kim bilir.

Beyaz forma eh işte,diğeri de gayet kötü,şu renkleri açık sarı-vişne kırmızısı yapsanıza,2 yıl önceki sarı forma haricinde son yıllardaki hiçbir formayı beğenmedim.

bu cubuklu bizimkinden güzel duruyor bence

üzerinde ufak tefek oynamalar ile müthis bir forma olur

nike illa cubuklu cikaracaksa al sana

sari yerine kirmiziya agirlik verilebilir

x9moo8.jpg

Bu formanın neresi güzel ya beğenmemek için yaptığınız işlere bak. :D

Bildiğin kayseri formasının bir tık iyisi.

Hazır indirime girmişken sezon başında aldığım siyah formanın yanına bir de parçalı alsam mı diye düşünüyorum. Seneye TT'den farklı bir sponsor ve 4 yıldızlı formayı almak varken mantıklı olur mu sizce?

Hazır indirime girmişken sezon başında aldığım siyah formanın yanına bir de parçalı alsam mı diye düşünüyorum. Seneye TT'den farklı bir sponsor ve 4 yıldızlı formayı almak varken mantıklı olur mu sizce?

Bence 5. Yıldızı bekle. Çok güzel olacak o forma, çok!

Geri
Üst Alt