2014-2015 Sezon Formalarımız

İç saha formamıza beyaz şort ve çorapla PES13 te bir deneme yaptım.

Pek te kötü durmadı sanki...

vcxv.png

918e419e83f9f016221aad3fb87a7e25.jpg

5aefc8993ad27de0c63b29f3a149d5ab.png

6f5e904c8ac0682fe57f8058018dafa8.png

f4ff71c82270c83a79044875f04917ea.png

a6fe653ae38a1f8792acee43ff5fcfaa.png

30d167a7f7decdcf0bb113c05453f4a5.png

8a22e30a35fd4893a8fbbbb69196913f.jpg

Fırat Doger isimli bir tasarımcı tarafından yapılmış görseller

Alman 3.ligine düşen Energie Cottbus'un forması bile daha güzel, sade v eşık dizayn edilmiş. Nike'ın hem geçen sene barca'dan arta kalan ve bizimg eleneksel formamızla alakası olmayan tasaraımı, hem kötü üretimi, berbat alternatif formaları bize yutturmasıan nasıl sessiz kalıor bu yönetim anlamıyorum.

Forma dediğin mümkün olduğunca sade, en az bir tanesi çok az oynamalar dışında standart olan birşeydir. Real gibi, Schalke gibi.

Alman 3.ligine düşen Energie Cottbus'un forması bile daha güzel, sade v eşık dizayn edilmiş. Nike'ın hem geçen sene barca'dan arta kalan ve bizimg eleneksel formamızla alakası olmayan tasaraımı, hem kötü üretimi, berbat alternatif formaları bize yutturmasıan nasıl sessiz kalıor bu yönetim anlamıyorum.

Forma dediğin mümkün olduğunca sade, en az bir tanesi çok az oynamalar dışında standart olan birşeydir. Real gibi, Schalke gibi.

Geçen iki sezon bence formalarımız oldukça güzeldi, bu sezonkileri beğenmedim ben de pek. Özellikle geçen sezon her 3 formada tek tek çok başarılı tasarımlardı. Bu sezonda mor formadaki Türk bayrağı bug'ı olmasa onun da bi hayli gideri var. Geçen sezondaki parçalının V yakası çıkmalıydı bu sezon 3 parçalı yerine.

Geçen iki sezon bence formalarımız oldukça güzeldi, bu sezonkileri beğenmedim ben de pek. Özellikle geçen sezon her 3 formada tek tek çok başarılı tasarımlardı. Bu sezonda mor formadaki Türk bayrağı bug'ı olmasa onun da bi hayli gideri var. Geçen sezondaki parçalının V yakası çıkmalıydı bu sezon 3 parçalı yerine.

Önceki 2 sene değil de son senemiz iyiydi. Mesela parçalının V yakası mantıklı bir fikir. herşeyden öte alternatif forma yapmayı beceremiyoruz. Mesela BJK 2 senedir bence iyi formalar yapıyor kendileri için. Bu seneki beyaz forma bildiğin atlet yahu:)

Bana daha da kötü gelen şey formaların duruşları. O kadar kalitesiz duruyorki hem ekrandan hem yakından alıp üzerine giymek sitemiyorsun. geçen seneki parçalı biraz daha iyiydi. Forma illaki dar beden slim fit filan olmak zorunda değil ama duruşuyla çok şey değiştiriyor.

Bu konu yöneticilerimizi sanırım yıllardır rahatsız etmiyor olsa gerek ki üzerine düşmüyorlar.

Alternatif forma seçeneklerimiz de az değil üstelik. Beyaz, Siyah, Füme, Turuncu, Tek kırmızı, tek sarı gibi bir sürü alternaif var. hadi 3. forma abuk subuk olabilir ama en azından iki formayı özenerek yapsalar.

Önceki 2 sene değil de son senemiz iyiydi. Mesela parçalının V yakası mantıklı bir fikir. herşeyden öte alternatif forma yapmayı beceremiyoruz. Mesela BJK 2 senedir bence iyi formalar yapıyor kendileri için. Bu seneki beyaz forma bildiğin atlet yahu:)

Bana daha da kötü gelen şey formaların duruşları. O kadar kalitesiz duruyorki hem ekrandan hem yakından alıp üzerine giymek sitemiyorsun. geçen seneki parçalı biraz daha iyiydi. Forma illaki dar beden slim fit filan olmak zorunda değil ama duruşuyla çok şey değiştiriyor.

Bu konu yöneticilerimizi sanırım yıllardır rahatsız etmiyor olsa gerek ki üzerine düşmüyorlar.

Alternatif forma seçeneklerimiz de az değil üstelik. Beyaz, Siyah, Füme, Turuncu, Tek kırmızı, tek sarı gibi bir sürü alternaif var. hadi 3. forma abuk subuk olabilir ama en azından iki formayı özenerek yapsalar.

14e29934a9aaf36b2914c18a6b09a036.JPG

bu formanın duruşu çok iyiymi bence geçen sene

2013-2014+galatasaray+forma.JPG

Geçen sene cidden iyiydi. Hatta kırmızı çizgiliyi aldım giymeye kıyamıyorum. Kalite konusunda da Nke'ın bütün takımlara yaptığı formalar hemen hemen aynı yav, Nike store'larda Manu ve Barça formaları dikkat çekiyor bi ciddi anlamda.

bu sene beyaz forma disinda iyi. Ama tabi biz Galatasaray isek, her sezon parçalımız olmalı

Benim istediğim 1 beyaz bir parçalı bir de füme idi. Hep beklerim öyle bir sezonu. Parçalı dediysem o da füme tonları taşıyacak içinde. Beyaz da böyle kısa kollu atletin üstüne anamın diktiği arma ile türk bayrağı gibi değil . Bildiğin şekil bir şey olacak. Yap kardeşim ben en az 2 sini alırım. Ama bu şekil her gs store önünden geçtiğimde içim gidiyor. Bu kadar kötü tasarım olamaz.
D37331767FC110DA596C6455507F843D.png

Millet PSG nin forması da olsa bişeyler sergilemiş . Gidip shaktar ın falan formasının aynısını yapmaktan iyidir. yani kısacası arkadaşlar aşağıdaki gibi üzerinden 15-20 yıl geçse bile unutulmayacak formalar istiyorum.
98-gs-fume-forma__67525282_0.jpg

Bizim açtığımız yarışmada kazanan forma bu olmuştu.

[attachment=12697:gsformaaa.jpg]

Ekli dosyalar

• gsformaaa.webp
    gsformaaa.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 111
Trolcü geldi hanıııım...

3-5 ay önce olsa al bu formayı " Galatasaray forması belli oldu "diye yay internette...

Nike katalog formalardan biri... Ben sadece logo ekledim... :)

striped-division-trikot-588411-658-b-kopya.jpg

Geri
Üst Alt