Şahin Salman
Yeni Üye
- 2 Ağustos 2014
- 12
- 0
- 571
siyah bence daha iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mor forma ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı ?
Alman 3.ligine düşen Energie Cottbus'un forması bile daha güzel, sade v eşık dizayn edilmiş. Nike'ın hem geçen sene barca'dan arta kalan ve bizimg eleneksel formamızla alakası olmayan tasaraımı, hem kötü üretimi, berbat alternatif formaları bize yutturmasıan nasıl sessiz kalıor bu yönetim anlamıyorum.
Forma dediğin mümkün olduğunca sade, en az bir tanesi çok az oynamalar dışında standart olan birşeydir. Real gibi, Schalke gibi.
Geçen iki sezon bence formalarımız oldukça güzeldi, bu sezonkileri beğenmedim ben de pek. Özellikle geçen sezon her 3 formada tek tek çok başarılı tasarımlardı. Bu sezonda mor formadaki Türk bayrağı bug'ı olmasa onun da bi hayli gideri var. Geçen sezondaki parçalının V yakası çıkmalıydı bu sezon 3 parçalı yerine.
Önceki 2 sene değil de son senemiz iyiydi. Mesela parçalının V yakası mantıklı bir fikir. herşeyden öte alternatif forma yapmayı beceremiyoruz. Mesela BJK 2 senedir bence iyi formalar yapıyor kendileri için. Bu seneki beyaz forma bildiğin atlet yahu
Bana daha da kötü gelen şey formaların duruşları. O kadar kalitesiz duruyorki hem ekrandan hem yakından alıp üzerine giymek sitemiyorsun. geçen seneki parçalı biraz daha iyiydi. Forma illaki dar beden slim fit filan olmak zorunda değil ama duruşuyla çok şey değiştiriyor.
Bu konu yöneticilerimizi sanırım yıllardır rahatsız etmiyor olsa gerek ki üzerine düşmüyorlar.
Alternatif forma seçeneklerimiz de az değil üstelik. Beyaz, Siyah, Füme, Turuncu, Tek kırmızı, tek sarı gibi bir sürü alternaif var. hadi 3. forma abuk subuk olabilir ama en azından iki formayı özenerek yapsalar.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fırat Doger isimli bir tasarımcı tarafından yapılmış görseller