2014-2015 Sezon Formalarımız

Ben renkleri şöyle ayarladım. Yani çingene pembesi (affınıza sığınırak) diye bildiğimiz renkte bir forma beklemiyorum açıkçası
Beklentim bu tonda.

bac59flc4b1ksc4b1z-23.jpg

Berbat. Bu sene formalardan hic memnun degilim. Beyaz forma biraz idare eder, digerleri kötü bile degil. Berbat.

Mor formanın yazılarını ve çizgilerini sarı yapmak. Sarı laciverti çağrıştırıyor resmen antrenörlerin giydikleri de öyle.

Mor formanın yazılarını ve çizgilerini sarı yapmak. Sarı laciverti çağrıştırıyor resmen antrenörlerin giydikleri de öyle.
Ne alakası var.
Lacivert nere sen nere !
Bizim taraftardaki mor forma antipatisini bir türlü anlamıyorum.
İyiki Arda malı mor formaya küfür etti,sizde peşinden koşun.
Bu tarz şeyleri pazarlama stratejisi olarak düşünün.

Ne alakası var.
Lacivert nere sen nere !
Bizim taraftardaki mor forma antipatisini bir türlü anlamıyorum.
İyiki Arda malı mor formaya küfür etti,sizde peşinden koşun.
Bu tarz şeyleri pazarlama stratejisi olarak düşünün.

Bal gibi çağrıştırıyor işte önceki mor formaya böyle bir şey demedim dememde. Geçen seneden beridir gıcık olmuştum zaten antrenörlerin giymesi ile bu sene de aynı tas aynı hamam. Uzaktan bakınca bize dair bir şey göremiyorum bu formalarda yakınlaşınca armamız beliriyor işte..

Yahu siz moru falan beğenmiyorsunuz.
Ya bize böyle bişi yapsalar nice olurdu halimiz. :aghast:

Malezya Ligi takımlarından Selangor FC takımının bu sezonki forması...

1958330_606542216102453_295850824_n.jpg

Bu arada mor tonu Galatasaray Formaları 'dan bir arkadaşımın söylediğine göre (ki bugün ki toplantıda Chedjou giymiş bu tişörtü) böyle olacakmış...

pa6_6JNTH.jpg

Anlaşılan ilk sızan formanın tonu gerçekmiş:
Kaldı ki diğer forma tonları da doğru idi.

Galatasaray+14-15+Kits+12.jpg

Bu ne biçim forma ya. Antrenman forması gibi. 1. ile 4. resim arasında dağlar kadar fark var.

Şu yaka işi güzel olmamış.Türk bayrağının yeri hiç güzel durmuyor.12-13'ün parçalısı da böyleydi.

mor rengini begenmeyenler bir elbise dolablarina baksinlar bakalim kac tane kirmizi t-shirtleri var..benim 100-150 tshirt arasinda gs t-shirtleri haric bir tane kirmizi t-shirt'im yok..

★☆★

mor rengi erkekler tercih etmez diye düşünüyorum
daha çok bayan taraftarlarımız tercih eder bence

mor rengini kadın rengi diye istemeyen insan kaldımı hala ya.

yıl 2014 kardeşim adamlar marsa üs kuruyor bizim sorunumuza bak

Geri
Üst Alt