2014/2015 Sezonu 6+2'ye Geçiliyor

Bankolar;

Muslera,

Telles,

Melo,

Sneijder,

Bruma

Kesin gidecekler;

Burdisso,

Drogba,

Dany,

Amrabat,

Eboue,

Elmander,

Son 3 kişilik kadro için adaylar;

Yeni forvet transferi,

Yeni defans transferi,

Yeni orta saha transferi,

Ontivero,

Hajrovic,

Chedjou,

Ontivero'yu kiralamak şart, Hajrovic Türk yapılacaksa kalsın aksi halde satış ya da kira, Bruma kampta denensin oynayamaz gibi görülürse kiralansın. Chedjo'ya da yol verilsin. Kesin gideceklere aynen katılıyorum.

Bu kurala gore, bizim sadece direk 11 e 1 oyuncu alma sansimiz oluyor, bunun da kimin olacagi ve hangi pozisyon icin olmasi gerektigini iyi dusunup karar versinler..

Besiktas karsi cikiyormus :asd:

Hiç den iyidir ama bjk karşımı cıkıyormuş şimdide

Bıktım + saçmalığından. Gereksiz herifler.

:asd: Bjk bizim paramiz yok nereye degistiriyorsunuz diye mesaj yollamis

5+3'den farkı yok yönetim kabul etmemeli.

Şampiyonlar Ligi'nde 8 yabancı evet.. Chelsea'nin 3.kalecisi bile yabancı. 24 oyuncudan 20'si yabancı. !!

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bu yabanci siniri zirvalati devam ettigi sürece türk takimlari ceyrek final görürlerse yatsinlar kalksinlar allaha sükür etsinler. Daha ötesine gitmek imkansiz gibi bir sey.

Gruptan cikabilmek bile cok büyük basari bu sartlar altinda aslinda.

yabancı sınırsız olsun 18 kişilik kadroya 6+2 olsun ki genç nesili yabancılardan da yetiştirilebilsin

ulan tff senelerdir sınırlama var hangi turnuvada başarılı oldun,lan onuda geçtim hangi turnuvaya katıldın milli takım bazında

senin bu sınırlamayı koyman için altın bi jenerasyona denk gelmen lazım,şuanda ki Belçika gibi,2000 li yıllarda bizdeki gibi

jenerasyonun yokken rezil türk futbolcuların takımlarında zorla oynamasını sağlayan bu kural yüzünden bizimde önümüz kesiliyor ulan

Sadece Besiktas 6+1+2 istiyormus.

Ama bence 6+2 daha iyi. Bos bos yabancilari tribünde oturtmak neyin nesi.

5+0 ve 6+0 a göre çok iyi en azından milyon euroluk futbolcular tribünde oturmayacak.

Bir futbol kulubunun yabanci futbolcusunu tribunde oturtmak istemesi şaka gibi.Bu kulupleri nasil vizyonsuz, vasifsiz insanlar yonetiyor.Yabanci sinirsiz olsun, siz yine cok istiyorsaniz tribunde oturtun yabanci futbolcularinizi

tapatalk

Mehmet Demirkol'un bu gorusune katiliyorum ben : Belli bir yerli sayisi sarti olmali avrupadaki gibi. Misal 8 turk futbolcu en az 4u altyapi olacak sekilde, gerisi sinirsiz yabanci. Bunun yaninda tesvik amacli kadrosunda daha cok turk oyuncu bulunduran havuzdan daha fazla para almali.

GT-S7500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Arda turan + nuri şahin + semih kaya + 8 klas yabancı ve ikisi bruma ve en az onun kadar kaliteli genc birisi.

Şampionlar ligi hedefi okadar imkansız değil

Bu kurala göre bizim ilk 11'e minimum iki tane yerli almamiz gerekiyor.

kritersiz yabancı serbestliğine bende karşıyım ingiltere gibi olacak 24 mü ne oyuncu bildiriyorsun belli bir kısımda alt yapıdan gelen oyuncu sınırı var gerisi sınırsız yada alt yapıdan en az 3 oyuncu 18de bulunduralacak gibi vs birçok şey bulunabilir. Elemanlar iyi çalışıyordur heralde TFF'de :)

6+2 kurali uygulanirsa öpüp basimiza koyalim. Ben inanmiyorum sahsen. Kendimi 5´e alistiriyorum. Yönetim de öyle yapsin

Geri
Üst Alt