2014/2015 Sezonu 6+2'ye Geçiliyor

Hükümet geçtiğimiz senenin sonunda AB ile iade kabul anlaşmasını imzaladı ve AB pasaportu almamızın önünde bir engel kalmadı.

3 senelik gözlem süresi sonrasında bir sorun çıkmazsa AB pasaportlarına sahip olacağız vatandaş olarak. Yani Avrupa'da yaşayanlar Türkiye'ye yabancı olarak değil, AB vatandaşı olarak girecekler.

Sözleşmeyi biliyorum zaten de ben o gözlem süresinin olumlu sonuçlanacağına inanmıyorum. Zaten RTE de inanmıyor olacak ki inansa bu kadar anti-demokratik davranmaya cüret edemez.

Sezonun başından beri eski mesajlara bakın 4-5 kişi devamlı 5+0+3 gelmeyecek, bu psikolojik baskı diye 50 kere söyledik ama bakıyorum da inanaıp 6+2'ye göbek atanlar var. Zaten amaçları da buydu, biz yine sus pus kaldık ortada..

Kötünün iyisi.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Bu karara itiraz edersek çok güzel olmaz mı ?

Hani bir kulüp bile karşı çıkarsa bu iş olmazdı ya işte madem fbnin ağzına bakıyor herkes şimdi biz karşı çıkalım.

Bakalım tüpçü napacak.

Ne Balta'sı ya. İşte 6+2 olursa anca Balta'yı oynatırız, rezalet bir sistem.

Ya kardeşim biz yabancı sınırı olsun mu diyoruz..Ben de isterim savunmamız Dani Alves-Doria-Semih-Telles şeklinde olsun orta sahada Selçukun yerine PSV'den Clasie oynasın ama yok işte..Biraz da sebat etmeyi öğrenelim..5-0-3'ten döndü olay resmen bizim idamımızdı ..

Burada hayal satmıyoruz gerçkeleri konuşuyoruz..6+2 olursa savunmayı Balta-Semih^ten kurup hakkımızı hücum oyuncusundan yana kullanmak en makul seçenek..

Benim defansa Balta-Semih-Veysel yazmaktan zevk aldığımı mı düşünüyorsun ?

Bu karara itiraz edersek çok güzel olmaz mı ?

Hani bir kulüp bile karşı çıkarsa bu iş olmazdı ya işte madem fbnin ağzına bakıyor herkes şimdi biz karşı çıkalım.

Bakalım tüpçü napacak.

İtiraz edersek tüpçü de der ki tamam kardeşim o zaman mevcut kurallara göre devam ediyoruz..Seneye 5-0-3 oynarrız artık..

Ya kardeşim biz yabancı sınırı olsun mu diyoruz..Ben de isterim savunmamız Dani Alves-Doria-Semih-Telles şeklinde olsun orta sahada Selçukun yerine PSV'den Clasie oynasın ama yok işte..Biraz da sebat etmeyi öğrenelim..5-0-3'ten döndü olay resmen bizim idamımızdı ..

Burada hayal satmıyoruz gerçkeleri konuşuyoruz..6+2 olursa savunmayı Balta-Semih^ten kurup hakkımızı hücum oyuncusundan yana kullanmak en makul seçenek..

Benim defansa Balta-Semih-Veysel yazmaktan zevk aldığımı mı düşünüyorsun ?

Yukarıda yazdığım mesajdı:

"Sezonun başından beri eski mesajlara bakın 4-5 kişi devamlı 5+0+3 gelmeyecek, bu psikolojik baskı diye 50 kere söyledik ama bakıyorum da inanıp 6+2'ye göbek atanlar var. Zaten amaçları da buydu, biz yine sus pus kaldık ortada.."

İtiraz edersek tüpçü de der ki tamam kardeşim o zaman mevcut kurallara göre devam ediyoruz..Seneye 5-0-3 oynarrız artık..

Demek istediğim farklı elbette 5+0+3 işimize yaramıyor ama tffyi fbnin yönettiğini herkes biliyor ağırlığımızı koymalıyız. Öyle susarak olmuyor artık. Adamlar şikeyi örtbas etmeye çalışıyor fenerbahçemiz diyor aziz binayı basıyor vs vs buna dur diyecek tek kulüp biziz gereğini yapmalıyız.

Demek istediğim farklı elbette 5+0+3 işimize yaramıyor ama tffyi fbnin yönettiğini herkes biliyor ağırlığımızı koymalıyız. Öyle susarak olmuyor artık. Adamlar şikeyi örtbas etmeye çalışıyor fenerbahçemiz diyor aziz binayı basıyor vs vs buna dur diyecek tek kulüp biziz gereğini yapmalıyız.

Ben 6+2'nin de çok yaradığını düşünmüyorum. Yıllardır ne yararını gördük ki. Ama al Bilal'i, Töre'yi, Hakan'ı zaten yabancı sınırı diye onlar başlayacak ağlamaya..

Ben 6+2'nin de çok yaradığını düşünmüyorum. Yıllardır ne yararını gördük ki. Ama al Bilal'i, Töre'yi, Hakan'ı zaten yabancı sınırı diye onlar başlayacak ağlamaya..

Ya adamların takımı iyi değil ki bizim problemlerimiz olmasaydı bu kadar fark olmazdı. Seneye planımızı ona göre yapacağımızı biliyorlar şimdi de 6+2 olsun diyorlar fbnin geniş kadrosu yok ki. Gördük 2 sakat verdiler her maç puan kaybettiler.

Alınabilecek Tüm türkleri toplayalım ki yabancı sınırı diye aglamaya başlasınlar.

3 transfer lazım ama 1 yabancı kontejyanı kalıyor.

______________Dzeko________________

Arda_________Sneijder__________Bruma

_________Selçuk_____Melo_______

Telles______Ömer_______Semih______Veysel(Hamit, Sabri, Dursun)

____________(Hakan, Zan, Koray)

_______________Muslera_____________

Arda mi

-------------

Bi kılık yapinda bu sefer bizimkiler istemesin karar zaten mahkemeden çıkacak

fbnin cezası bitiyo tabi kabul eder

seneye dahada arttırmak isteyecekler bu seferde biz karşı çıkmalıyız.

türk oyuncuları toplayıp

---------------muslera--------------

veysel-semih-yabancı-telles

------------melo-hakan-----------

gökhanT
-sneijder-t.doğan şahin (bruma)

(S.Gürler)

------------yabancı forvet------------

şu kadro kurulsun kuşlar seneye ağlamaya başlar

bjk yalanlamış. biz 6+2'yi kabul etmiyoruz, 5+0+3'e göre ayarladık her şeyimizi v.s

fener avrupaya gidemiyor diye böyle kurallar koyuyorlar yav. fener içinde bir kupa düzenlesin tff almeria chievo filan oynasınlar bide teneke kupa versinler yeter

Geri
Üst Alt