2014/2015 Sezonu 6+2'ye Geçiliyor

Tamam şampiyon celallenme dediğin gibi olsun.

Sizde Platini ve Infantino nun açıklamalarından sonra ilkokul bebesi gibi fener dusecek yazip durmayin. Uyanin artik su ruyadan. Her konunun altinda nasil olsa dusecekler yazisi. Bu yildirim demiroren denen mahlukat cumle aleme verir yine de dusurmez fenerini.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslerayi Dk sonrasi iyi bi paraya Monaco,City gibi bi takima yollamak yerine Onur'u almak lazim.Muslerayi cok sevsemde , stratejik dusunmemiz lazim.Onur gelince elimiz cok rahatlar.

Sizde Platini ve Infantino nun açıklamalarından sonra ilkokul bebesi gibi fener dusecek yazip durmayin. Uyanin artik su ruyadan. Her konunun altinda nasil olsa dusecekler yazisi. Bu yildirim demiroren denen mahlukat cumle aleme verir yine de dusurmez fenerini.

Yav ben nerede fener düşecek dedim ki düşmesini temenni ederim ama bende düşeceğini sanmıyorum. Alıntıladığın mesajımda olurda fener düşerse, federasyon yabancı sınırı kuralını mevcut durumdan daha da aşağıya çeker dedim ve bunu da mübalağa ederek yazdım, ne demek istediğini anladım lakin yanlış mesajı alıntılamışsın bununla da kalmayıp ilkokul bebesi gibi davrandığımı söylemişsin. Neyse olur böyle şeyler

Geriye donup mesajlari okudugumda farkettim Su sampiyon sakin ol tavrindan rahatsiz olmusum. Bununla birlikte yanlis yapmisim ozur dilerim.

Geriye donup mesajlari okudugumda farkettim Su sampiyon sakin ol tavrindan rahatsiz olmusum. Bununla birlikte yanlis yapmisim ozur dilerim.

Sakin ol şampiyon derken kötü bir niyetim yoktu, rahatsız olmanı gerektirecek bir şey yoktu açıkçası ama bir şekilde alınmana sebep olduysam ben de özür dilerim.

Ulan Azize kızıyorduk ama bu kargalar daha beter çıktı..Şeref yoksunları 5-0-3 olsun diyor hala..

bu kargalar canımı sıktı..ulan salaklar 5+0+3 e göre nasıl bi transfer politikası belirlediniz lan...

Almeida,Fernandes'in yerine yabancı oyuncu alamıcaz nasıl olsa panpa! dolar euro çok arttı ameqe falan diyeceklerdir. ne bekliyorsun sanki? Galatasaray Gökhan Töre'yi elinizden alsın da görün...

Arkadaş bari 5+3 desinler hala tribüne oyuncu oturtmayı marifet zannediyorlar. Gerçekten miğdem bulandı bu aptal insanlardan. Bu şerefsizlerin yüzünden 1 sene daha futbolu b.k götürecek. Şu oy birliği kuralını mı değiştiriyorlar ne yapıyorlarsa yapsınlar bizi bu gerizekalılardan kurtarsınlar.

Vizyonsuz adamlar, yabancı sınırlaması ile başarı sağlayacaklarını sanıyorlar. Şampiyonlar ligine gitsinler de göreyim şunları, 1 puan dahi zor alırlar...

muslera telles yabancıstoper melo sneijder bruma hajrovic yabancısantrafor kadro budur iş yapar

5+0+3' e göre planlama yaptık ne demektir arkadaş?

Olmayan stadınızdan kombine mi aldı o +3' teki yabancılar anlamadım ki.

Tribünde oyuncu oturtmak için planlama yapıyorsanız hiç yapmayın daha iyi.

Bir de 3. büyük diye geçiniyorlar.

allahın çakmaktaşı, o açıklama yalanlandı az çık mağarandan. gündemi güncelle.

5+0+3' e göre planlama yaptık ne demektir arkadaş?

Olmayan stadınızdan kombine mi aldı o +3' teki yabancılar anlamadım ki.

Tribünde oyuncu oturtmak için planlama yapıyorsanız hiç yapmayın daha iyi.

Bir de 3. büyük diye geçiniyorlar.

Aynen bir türlü anlam veremedim.Hayır kimse uyarmıyor mu bunları ne saçmalıyorsunuz diye.5+0+3'e göre planlama yapmak ne demek.Yabancı sınırsız olsun yine çok istiyorlarsa 3 yabancıyı tribünde oturtsunlar.

Ayrica hangi sitede yalanlandigina dair bir haber var. Anadolu ajansinda bile ayni haber cikmis. Bana yalanlandigina dair bir tane resmi aciklama gosterirsen sevinirim

muslera telles yabancıstoper melo sneijder bruma hajrovic yabancısantrafor kadro budur iş yapar

allahın çakmaktaşı, o açıklama yalanlandı az çık mağarandan. gündemi güncelle.

Niye burdaki arkadaşlarına hakaret etme ihtiyacı duyuyorsunuz ki, adama ''Çakmaktaş'' diyerek eline ne geçti. Sayın moderatörler, görmüyor musunuz şu tarz mesajları, forumun seviyesinin düşmesine nasıl izin verebiliyorsunuz ?

Geri
Üst Alt