- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Fener seneye ligde olmayacağı için lig için yeterde artar bile kaynak;ersin gökalioğlu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Eğer fener düşerse federasyon 0+5 gibi bi karar alabilir dikkatli olmak lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener seneye ligde olmayacağı için lig için yeterde artar bile kaynak;ersin gökalioğlu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Eğer fener düşerse federasyon 0+5 gibi bi karar alabilir dikkatli olmak lazım.
Ne düşmesi arkadas oyle birsey olmayacak. Uyanin artik su ruyadan. Burası Türkiye bu pisliklere madalya takmadiklarina sukredin...
Tamam şampiyon celallenme dediğin gibi olsun.
Sizde Platini ve Infantino nun açıklamalarından sonra ilkokul bebesi gibi fener dusecek yazip durmayin. Uyanin artik su ruyadan. Her konunun altinda nasil olsa dusecekler yazisi. Bu yildirim demiroren denen mahlukat cumle aleme verir yine de dusurmez fenerini.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geriye donup mesajlari okudugumda farkettim Su sampiyon sakin ol tavrindan rahatsiz olmusum. Bununla birlikte yanlis yapmisim ozur dilerim.
bu kargalar canımı sıktı..ulan salaklar 5+0+3 e göre nasıl bi transfer politikası belirlediniz lan...
Sizde Platini ve Infantino nun açıklamalarından sonra ilkokul bebesi gibi fener dusecek yazip durmayin. Uyanin artik su ruyadan. Her konunun altinda nasil olsa dusecekler yazisi. Bu yildirim demiroren denen mahlukat cumle aleme verir yine de dusurmez fenerini.
5+0+3' e göre planlama yaptık ne demektir arkadaş?
Olmayan stadınızdan kombine mi aldı o +3' teki yabancılar anlamadım ki.
Tribünde oyuncu oturtmak için planlama yapıyorsanız hiç yapmayın daha iyi.
Bir de 3. büyük diye geçiniyorlar.
allahın çakmaktaşı, o açıklama yalanlandı az çık mağarandan. gündemi güncelle.
Terbiyeli ol duzgun konus. Kayinpederimin vefatina denk gelen surede internete girmedim. Şu forumda senin gibi ne cok adam! var.
muslera telles yabancıstoper melo sneijder bruma hajrovic yabancısantrafor kadro budur iş yapar
allahın çakmaktaşı, o açıklama yalanlandı az çık mağarandan. gündemi güncelle.