GSC Anket 2014/2015 Sezonunda Gol Kralı Kim Olur?

2014/2015 Sezonunda Gol Kralı Kim Olur?

• Theofanis Gekas

Oy: 0 0,0%
  • Demba Ba

• Moussa Sow

• Semih Şentürk

• Adem Büyük

• Edinho

• Diğer

• Kullanılan toplam oy
    29
Trabzon saçma sapan işler yapıp sezon ortasında elinden kaçırmazsa eğer, Cardozo olur büyük ihtimal. Burak geçen sezonki gibi devam ederse işi zor. Demba Ba bana göre gol kralı olamaz. Atacağı en fazla 15-16 gol olur. O da yetmez. Diğer adayların bana göre pek şansı yok. Başka sürpriz isim çıkabilir ama. Örneğin Ciprian Marica.

Cardozo evet iyi forvet ama sanki biraz abartiliyor gibi geliyor bana.

Benim böyle bir anket icin ilk secenegim Burak Yilmaz olur. Kendisini sevmesem de bu ligde acik ara en fazla pozisyona giren takim biz olacagizdir diye düsünüyorum ve Burak yine ligde en fazla gol pozisyonuna girecek oyuncu olacaktir.

Gecen seneki gibi kafayi yemezse kale önünde rahat +20 gol atar. Bu sayi bu ligde kolayca yetiyor gol krali olmak icin.

Nedense icimde öyle bir his var ki Burak cok gol atacak ama biz yine kanser olacagiz diye. Malumunuz oyuna katkisi SIFIR olan bir forvet var elimizde. Gol attigi müddet sevinen bir adam, gol atamadi mi hic ama gercekten hic cekilmeyen bir tip.

Trabzon saçma sapan işler yapıp sezon ortasında elinden kaçırmazsa eğer, Cardozo olur büyük ihtimal. Burak geçen sezonki gibi devam ederse işi zor. Demba Ba bana göre gol kralı olamaz. Atacağı en fazla 15-16 gol olur. O da yetmez. Diğer adayların bana göre pek şansı yok. Başka sürpriz isim çıkabilir ama. Örneğin Ciprian Marica.

Marica öyle leblebi gibi gol atan bir tip degil ve olmadi da hic bir zaman. 15 gol gibi bir rakam bulursa cok iyidir Konya icin.

Bu kargalardaki ugursuzlugu göz önünde bulundurusak ve buna arti Ba'nin sakatlik sorunlarini da düsünürsek bu herif de 15 gol atarsa bunlar icin basaridir.

Cadozo diyenler var, evet iyi forvet dir ama Trabzonda da bu adamin sagi solu kötü adamlar ile dolu. Yani bence beklentiler cok yüksek.

Yine bizim Buraka is düsüyor. Gecen seneki gibi kale önünde mala baglamazsa rahat 20'li sayilari yakalar diye düsünüyorum bu sezon.

122841_3.jpg

Ekli dosyalar

• upload_2014-8-17_3-55-55.webp
    upload_2014-8-17_3-55-55.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 18
Tek forvet oynayacak bir Burak, gol krallığını kimseye kaptırmaz bence. Ancak Trabzonspor bir şekilde Cardozo'dan tam verim alabilirse ki pek mümkün görmüyorum Cardozo da olabilir.

tahminim demba ba yönünde. atıf şeyşu ile kapışır. fenerdekiler yine 10-15 arası kalır. bizden burak yılmaz 20 civarı atar.

Cardozo - Ba ikilisinden biri. Burak gol kaçırma rekoru kıracak bu yıl. Umarım yanılırım.

Geri
Üst Alt