GSC Anket 2014/2015 Sezonunda Gol Kralı Kim Olur?

2014/2015 Sezonunda Gol Kralı Kim Olur?

• Theofanis Gekas

Oy: 0 0,0%
  • Demba Ba

• Moussa Sow

• Semih Şentürk

• Adem Büyük

• Edinho

• Diğer

• Kullanılan toplam oy
    29
demBA BA yı alır anca

burak olabilir bizi kanser ederek ya da anadoludan birisi yazılan isimlerin dışında

ligde çok sürpriz çıkıyo

burak geçen yıl kanatta olmasına rağmen 16 gol attı bu yıl minimum 25 bekliyorum kraldan

Do1J8m.jpg

Açıkçası sneijder geldiğinden beri bu ligde bir alex etkisi yaratacağını düşünüyordum.Hakikaten sneijder gösterdi ki düzenli oynarsa hemen hemen her maç gol atma ihtimali çok yüksek.Geçen sene ikinci yarı sürekli oynadı ve ligi 12 golle tamamladı ki kaçırdığı çok fazla pozisyon var.Ben bu sene sakatlık yaşamazsa sneijderin 20 golün altına düşmeyeceğini ve gol kralı olacağını düşünüyorum.

burak olur transfer yapılmazsa. diğer forvetler kendilerine gol attırmak üzerine kurulu bir sistemde oynamıyor arkalarında sneijder gibi elit seviyede bir pasör yok.

Buragin en kotu zamani bile 16 gol atti ( kanat, formsuzluk kala baglamak)

24 gol ile kral olur

Krrraaallllll attığı 19 golle kralllll olacak ( GS takım olarak 54 gol atıp ligde 3.oldu)

Konuya anket koyulsa daha iyi olur sanki sayin Modlar, ne dersin mesela @Murat Urhan ?

Edit: Böyle seylerde hep seni yoruyorum Murhan ama ilk aklima hep sen geliyorsun :D

sevmiyorum futbolculugunu .. ama adam yinede atiyor aga .. yapacak birsey yok .. saygi duyup destek olmaktan baska care birakmiyor

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt