2014/2015 TBL Maç Takip Forumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş'u oldum olası beğenmezdim, Sinangillerden biriydi benim için ama bu maç Goudelock'ı bitirerek büyük ölçüde rakibi tıkadı. Bjelica'da gününde olmayınca Ülker skorda hep 1-2 adım geriden takip etmek zorunda kaldı. İki takımında 40 dk boyunca baskılı savunmayı tercih ettiği maçta 3 sayı çizgisinin gerisinden %17'i geçen olmadı. İlaveten Efes'te Lasme oyunda olduğu her dakika rakip hücumları caydırınca Ülker %39'da kaldı. Baskı altında Heurtel tempoya hükmederken Obradovic'in Zisis'i tercih etmemesi -sakatlığı yoksa- maçın hatasıydı. Saric-Lasme iyi günündeyken Bjelica-Vesely'nin yan yana pek kullanılmamasıda Efes'in ekmeğine yağ sürdü. Ayrıca Emir en oynaması gereken maçı 3/10'le bitirdi. Buna karşılık Efes'e maçı getiren ise sezonun kendileri adına en az katkı veren isimleri Heurtel,Saric ve Kristic oldu(42S-21R-9A / 70S-44R-12A).

şu an ergin hocanın elinde doğuşla fenerın harcadığı serhat ve izzet olsa f8 bankoydu

Bobby Brown bjk'ye gidiyormuş. Net büyük iş yapar Bjk'de. Geçen sezondan beri istediğim adamdı PG pozisyonuna. Umarım olmaz da seneye biz alırız :(

bugünkü bjk banvit maçını izledim
banvit yorgundu elbet
ama bjk de güzel oynuyor
ryan brakehoff yanıyor şu sıralar aman aman

Bobby Dixon 8/9 üçlükle 30 sayıyla oynuyor İBB karşısında. Skor 79-47. Daha 14 dakika var. Diebler de 5/5.

Son düzenleme:
şuanki tüm skorlar aleyhimizde gidiyor

efes son hafta telekoma da yenilirse 9. olabiliriz

Playoffs öncesi saygı değer(!) hakemlerimizden Rüştü Nuran hakemliği bıraktı. Başta geçen sezon final serisi 2.maçı olmak üzere Türk basketboluna(!) hizmetlerinden dolayı saygıyla(!) analım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt