Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 45.005
- 6.138
- 788
efes olympiacosu maglup ediyor...
ilk 4 icin önemli galibiyet
ilk 4 icin önemli galibiyet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen hafta çok pis şike yapıldı. öyle böyle değil.
O maç da şikeNovgrod Bugün neredeyse CSka'yi deplasmanda yeniyordu. Uzatmalarda yenildiler. Novgrod en fazla doping yapmiştir![]()
Bana göre şu alba maçi az olan şansimizi bitirdi. Pana deplasman galibiyeti olursa bir şansimiz olur diye düşünüyorum. Barça ile son maç evimizde oynuyoruz sanirim. Barça bu haliyle son maça kadar grupta yeri belli olmaz. Navarro'da döner. Zor Cihat zor.Panathinaikos ve Maccabi, Top 8 yolunda gözümüze kestirdiğimiz takımlardı fakat Maccabi'nin Real galibiyeti bizim için kötü oldu. Bundan sonra hedef maçları kazanmak dısında içeride Real/Barca maçlarınıda kazanmamız gerekecek. Çünkü ilk 2 sıranın favorileri dış sahada müthiş zorlanıyor ve oradan aleyhimize mağlubiyetler çıkabilir. Ayrıca yarın geceki Pana maçından olabilecek en iyi skorla dönmekte çok önemli oldu bizim için. Yani mağlubiyetin dahi en az hasarlısı olmalı.
Galatasarayın olduğu yerde her ihtimali düşünüyoruz.Bu gruptan çıkacağımizi düşünen var mıydı
Bana göre şu alba maçi az olan şansimizi bitirdi. Pana deplasman galibiyeti olursa bir şansimiz olur diye düşünüyorum. Barça ile son maç evimizde oynuyoruz sanirim. Barça bu haliyle son maça kadar grupta yeri belli olmaz. Navarro'da döner. Zor Cihat zor.
Mevcut durum itibariyle çok zor olduğu kesin fakat Alba maçı şartları bir daha tekrarlanmaz ve saha dışı normalleşirse neden olmasın? Hatta nedense kimse değinmez, malum sorunlar bizim iyi bir takım olduğumuzun üzerini örttü bu zamana kadar. Belli savunma zaafları ve koçun motivasyon sorunları bir tarafa, kendimizden bariz kötü olmayan takımlara karşı iyi oynuyoruz biz. Fakat malum şartlar konsantre olmamıza izin vermediği için olaya umutlu bakamıyoruz. Oysaki bu teknik ve oyuncu kadrosunu hangi takıma koyarsan koy, standart bir şekilde yönetebildiğin sürece bu grupta Top 8'e oynaması gerekir. Burda ise malesef olaylar çok daha farklı gelişiyor.