2014-2015 Turkish Airlines Euroleague | Final Four

Fb, Efes maçını kaybeder bence. Bugün Oly kazanırsa 3.'lüğe kadar gerileyebilirler.

Efesin feneri deplasmanda yenmesi lazım çıkması için.

Anadolu Efes Furkan, Cedi gibi oyuncularin üstünde dudugu sürece desteklerim. Dakikalari maalesef biraz azaldi Birak Batuk dönünce ve Huertel alininca... Sarica galiba halen kullanmiyor Egemen Güven´i... Bu cocukta ilk 10´da secilme sansi bile var NBA Draft´da, harcaniyor restmen burada.

Anadolu Efes Furkan, Cedi gibi oyuncularin üstünde dudugu sürece desteklerim. Dakikalari maalesef biraz azaldi Birak Batuk dönünce ve Huertel alininca... Sarica galiba halen kullanmiyor Egemen Güven´i... Bu cocukta ilk 10´da secilme sansi bile var NBA Draft´da, harcaniyor restmen burada.

Egemen bu sene 2-3 kere ciddi olarak sakatlandı, toplamda 2-3 ay (belki daha fazla) sürdü sakatlıkları. Geçen hafta Trabzon maçında 10 dakika falan süre verdi, hatta 2. yarıya onunla başladı. Bugün de oynatmış 10 dakika. Cemal Nalga sakat, o dönünce süre alabilecek mi bakalım. Daha çok oynamalı tabi, haklısın süre konusunda.

alba f8 yaparsa fbü çok rahat f4 yapar.alba ya 3 oluyor ya eleniyor diye biliyorum.fbü de 2 olacak zaten.

maccabi, pana, alba farkmetez fülker eler geçer.

ülker ev sahibi avantajıda olsa panayı asla eleyemez....

ülker ev sahibi avantajıda olsa panayı asla eleyemez....

Pana'yı gözünüzde çok büyütüyorsunuz.Alba bile yendi onları hem de Oaka'da.Kaldı ki son hafta itibariyle Fb Ülker'in Pana ile eşleşme ihtimali kalmadı.Alba-Maccabi maçının galibi Ülker'le eşleşecek.Alba yenerse grupta 3.oluyor ve Maccabi 5.olup eleniyor.

Pana'yı gözünüzde çok büyütüyorsunuz.Alba bile yendi onları hem de Oaka'da.Kaldı ki son hafta itibariyle Fb Ülker'in Pana ile eşleşme ihtimali kalmadı.Alba-Maccabi maçının galibi Ülker'le eşleşecek.Alba yenerse grupta 3.oluyor ve Maccabi 5.olup eleniyor.
alba bile yenebilir ama playoff eşleşmelerindeki pana farklı bir havada oynuyor. ülkerle eşleşmesini isterdim aslında

Efes yenilmesine rağmen gruptan çıkacak gibi. Malaga, Kutxa 8 sayı önde, 2:23 var maçın bitmesine.

Malaga kazandı 93-84, Efes 4. oldu. Madrid çok fena harcar Efes'i. İspanya'da 50 küsür sayıda falan tutabilirler, o derece.

Macabi kötü gidiyor ancak feneri eleme olasılıkları gayet yüksek.
İlk maçta istanbulda feneri yenecekler diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt