2014-2015 Turkish Airlines Euroleague | Final Four

Spanoulis'i niye Kirilenko'yla savunmazsın be gerzek ituodis :D Ne çaktı üçlüğü yalnız Spa

Kupa Spanoulis'e hayırlı olsun.

Ahahaha gerizekalılara bak ya 5 saniye kalmış hala kendi sahalarında pas yapıyolar inanılır gibi değil :D

Teodosic = Dünya tarihinin en büyük loseri

Spa = Avrupanın gelmiş geçmiş en büyük winneri

Kirylenko Rusya ya gitmesin. Adam saniyeleri nasıl harcadı be

Cska başkanı olsam subeyi kapatirim. Ne yapsan olmuyor yapacak bir şey yok. :D Yazık o harcanan paralara.

Kirilenko'nun nasıl uyuduğuna akıl sır erdirmek mümkün değil. Spa berbat kere berbat iken son periyot coştu.

Ulan o son topu erzec bile sokardı bee adam mallaştı atış kaçınca

Nando de Colo benim için sezonun en iyi 2 oyuncusundan biriydi ama o bile tozuttu. Çünkü buraları oynayabilmek ne anlatılır ne yaşanır, sadece oynanır.

Olympiakos tüm spor branşları içinde dünyada saygı duyulması gereken ilk takımlardan birisi. Kendilerinden 4-5 kat daha bütçeli takımları tokat manyağı yapıyorlar yıllardır, en büyük kupayı ellerinden alıyorlar, helal olsun...

Cska'da Arroyo olsaydı alırdı bu maçı son dakikalardaki ekstra hücum performansıyla.

Teodosic = Dünya tarihinin en büyük loseri

Spa = Avrupanın gelmiş geçmiş en büyük winneri
Mental yetersizliğinin saf yeteneğiyle eşdeğer olması konusunda da gerçek bir dünya markasıdır Teodosic. Bu yeteneğe karşılık bu Mental sorun bende olsa günde 1 milyon kere spor psikoloğuna giderdim ama o muhtemelen böyle bir alanın varlığından birhaberdir.

bu arada CSKA kadar transfer piyasasında haksız rekabet yaratıp saha içinde rezil olan başka bir takım yoktur herhalde(FB de dahil buna)

Son 2 dkyı izlemedim yenilmiş malaklar,klübe zincir vururdum başkan olsam

Geri
Üst Alt