Berkant Yasa
10 Numara!
- 29 Mayıs 2012
- 12.789
- 860
- 1.788
Basit top kayıpları olmasa maç bitmişti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
obradovic içinde aynılarını söylüyorduk geçen sene hatta ülker daha iyiydi efes daha yeni bize yenildiİvkovic hakkaten bu işi biliyor takıma elinin değdigi heryerden belli fülkerde iş yok.Efesin gençleri çok can yakar Milli takım için güzel gelişmeler.
Bayernin baskette sistemi nasıl acaba futbol gelirlerini falan aktariyorlarmi baskete?McCalebb Bayern'e gitmiş...
Bayernin baskette sistemi nasıl acaba futbol gelirlerini falan aktariyorlarmi baskete?
Adamlar inanılmaz kar elde ediyorlar yani ilerleyen zamanlarda bir euroleg şampiyonluk görebiliriz.
Mesela barcelona basket takımının kendisine ait bütçesi var ondan dedim.Baskette kar ettiklerini sanmıyorum.
Barcelona çok farklı ama. Onların sponsor gelirleriyle diğer takımların ki bir değil. Bir de bilet gelirleri var tabi. Bizde biletlere 5 lira zam yapılsa yer yerinden oynar. Salt olarak basketboldan direkt kar elde etmek güç. Oyuncu maaşları çok yüksek çünkü. Bilet gelirleri falan bunu karşılayamıyor. Ancak çok iyi sponsorlarla kara geçebilirsin.Mesela barcelona basket takımının kendisine ait bütçesi var ondan dedim.
Ama bende senin gibi düsunuyorum basketteki değilde futbol karlarini biraz aktarirlarsa inanılmaz işlere imza atabilirler.