2014-2015 Turkish Airlines Euroleague | Final Four

Huertas son 1 dk da 4 sayı. Bu adama sadece biz mi Loser diyoruzda Türk takımlarına karşı yıldızlaşıyor anlamadım bir türlü. Gecen sene de bize karşı son dakikada kazandırmıştı maçı.

Fener bu sene değilde seneye kupanın favorilerinden biri olur,ülker destegini sürdürecek gibi görünüyor.

Ülker den aldıgımiz çikolatalarla bunlara hickmanı bogdanovicleri aldiriyoruz onun için ben ülker kullanmiyorum.

Huertas son 1 dk da 4 sayı. Bu adama sadece biz mi Loser diyoruzda Türk takımlarına karşı yıldızlaşıyor anlamadım bir türlü. Gecen sene de bize karşı son dakikada kazandırmıştı maçı.

Bence gayet iyi oyuncu. Defansida iyi sayilir. Bize gelsin isterdim.

Abrines ilk çeyrekte sakatlandı Navarro sakat lamp 3. Çeyrekte 5 ledi hersey aleyhine gidiyor ülkerin şanslılarda.

Vesely acayip bir oyuncu. Nerenin oyuncusu belli degil. Durmadan smaç basiyor. 3-4-5 hangisini oynuyor bu. Önceden şutlari iyi olan bir oyuncuydu hatirladigim. Şimdi öyle degil. Potaya yakin oynuyor

Ne hayırı lan keko bal gibi basket faul :D

Hickman'da 3/7 ile 11 sayıda oynuyor. Aferin koçum benim hep böyle devam et.

Edit.. Huertas'a haksızlık yapmıyormuşuz :)

Obradovic müthiş set çizmiş.

Bjelica Fener'den tek istedigim oyuncu. Her özelligi taşiyan biri. Yalniz Fener bu maça kanip oyunu kuran birini almazsa Top 16 da zorlanir.

Bu arada Csk şampiyon olur bu sene. 2 senedir ucundan dönüyorlar. Bu formlari sürerse şampiyon belli gibi.

barcayi barcaa yenmek az bucuk is degil vallahi.
basketcilerini ve hocalarini tebrik etmek gerekir.

Geri
Üst Alt