2014-2015 Turkish Airlines Euroleague | Final Four

İyi maç çıkardı FB.Barca her ne kadar 1.lik garanti olsa ve Brad Olsson,Abrines,Satoransky,Navarro gibi oyuncularından eksik çıksa da FB yine de doğru basketi oynadı.Top16'da işler değişiyor ama.Takımlar işi daha ciddiye alıyorlar.

Beyler biri biliyorsa bir zahmet yazar mı? Şimdi laboral Valencia karşısında galip gelirse bizim şansımız var mı ?

Uğurcum maçı izliyorum kardeşim zaten
Hesaplar karışık ya biraz şimdi valencianin mağlubiyetle şansımız devam ediyor mu ?

Valencia bugün kaybedecek, haftaya Neptunas'ı yenecek, biz Oly'yi yeneceğiz; bu şartlarda gruptan çıkarız.

O kadar karısıkti ki aklımda tutamadim yani
Ee o zaman bu olağan birsey çokta zor bir ihtimal yok.

Bakıldığında çok zor bi ihtimal değil gibi ama biz bu pota altıyla, bu moralsizlikle, bu belirsizlikle Oly'yi nasıl yeneriz, biz yensek herhangi bir iddiası kalmamış Valencia Neptunas'ı yenebilir mi? Göreceğiz :oley:

Bakıldığında çok zor bi ihtimal değil gibi ama biz bu pota altıyla, bu moralsizlikle, bu belirsizlikle Oly'yi nasıl yeneriz, biz yensek herhangi bir iddiası kalmamış Valencia Neptunas'ı yenebilir mi? Göreceğiz :oley:
Valencia neptuması yenerde bizim oly yenme şansımız düşük seyircisiz oynamamiz zaten 1 - 0 mağlup başliyoruz.
Çünki çıkmamız imkansız diyenler olduda ondan merak ettim.

Haftaya ev sahibi takımlar kazanırsa gruptan cıkıyoruz. Olympiacos liderliğini garantiledi. Avantaj bizim için.

Bizim Valencia ile averaj farkimiz nedir. 2 maçta 7 sayiyla bitti. Uleb Cup olur ya da hiç birşey olmaz gibi geliyor.

Bu durumda top16ya kalsak ne olur kalmasak ne olur.Avaraj takımından başka bişey olmayız birsürü gereksiz,amaçsız maç izler dururuz.Eurocupta takılmak daha iyi bizim için bence.

Bu Efes-Rm maçının kazanananı bizim grupta galiba.Efes'le aynı grupta olmayı tercih ederim.

Sağlam maçlar var bu akşam.Fb-Cska maçını merak ediyorum ayrıca eski dost Marko'yu da görmek güzel olacak.

Geri
Üst Alt