2014-2015 Turkish Airlines Euroleague | Final Four

Efes'in kadrosu fena değil çok iyi koçları var ancak topu eline alıp rahat bi şekilde oyunu yönetecek sayı üretecek bi adamları yok.Hücumda tıkandıkları zamanlarda bunun eksikliğini çok yaşıyolar.Jenning falan etkili olamıyo.Perperoglu da genellikle saf şutör gibi oynadığı için her zaman etkili olamıyo ancak bugün çok iyi şuana kadar.
Edit:Draper duydu beni galiba :)

her maç rakibin sıradan oyuncusunu yıldız yapıyoruz.5 yabancı da olsa aynı türk olsa da

bu barca da deplasmanda herkese yenilip gelir bizi yenerse pis söverim

Barça nin kaybetmesi kötü oluyor gelen geçen yeniyor bunları gelirler bizi burda yenerler.

Heurtel bir boka yara ulan.

hakemler mallaştı. birde bu murat bizim maçları ölü gibi anlatıyor bu performansına şaşırdım.

Şu basketbolda Avrupa'nın büyük takımlarını niye bu kadar kayırıyo hakemler aklım almıyo.Alt klasman takımları engelleyen hakemler yüzünden Avrupa-Dünya şampiyonalarında da süprizler olmuyo.Uyuz oluyorum şu büyük takımın kayırılma olayına.İlla Collina mı yönetecek lan Türklerin maçlarını :)

Murathanoğlu delirdi son kararın ardından.

Barça yine işleri karıştırdı gerçi bizim Maccabiyi alt etmemiz zor gözüküyor. En mantıklısı Pana ile 4 ve 5. mücadelesi verecekmişiz gibi görünüyor.

CSKA kötü geçen ilk çeyrekten sonra 3 çeyrek boyunca harika savunma yaptı. Perperoglou insiyatif almadığı sürece bu savunmaya karşı hiçbirşey üretemedi Efes. CSKA her P&R'ü, penetreyi harika savundu ve Efes içeriye top dahi indiremedi. CSKA duvarı, Efes'i her pozisyon Draper'in birebirlerine itti. Buna rağmen Draper iyi gününde olduğu için A.Efes maça tutunabildi. Hücumda ise De Colo 5/12'de kaldığı bir maçta tempoya harika bir şekilde hükmetti. Teodosic'in her pick çıkışı 6 saniyede kullandığı gereksiz üçlükler Efes'e fast break olarak geri dönerken De Colo insiyatif aldığında her pozisyon penetre ederek CSKA'yı devre boyu önde tuttu. Aaron Jakson'da 9/10 ile müthiş destek verdi De Colo'ya. Diğer taraftan Lasme'nin faul problemine girip devre dışı kalmasıda CSKA'nın ekmeğine yağ sürdü.

Genel olarak hakem kararlarına veryansın edilmiş ki bir yerde buna bende katılıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam son çeyrekteydi; Lasme rakibinden kurtulup turnikeyi bırakırken Korobkov, Lasme'nin elini patlattı panyada. Ben TV kamerasından bunun faul olduğunu gördüğüm halde hakem neden es geçti anlamadım. Üstelik bir sonraki pozisyonda Korokov'a bence ağır bir kasti faul çalarak durumu dengelemeye çalıştı hakemler. Teknik faulün çıktığı ve belkide maçın koptuğu Draper-De Colo pozisyonunada çok itiraz edildi fakat sanki Draper son anda dirseğini açıyor o pozisyonda. Linkin bulanıklığından dolayı net göremedim. Son olarakta o pozisyondan sonra Efes mola aldı ve mola süresinin bitmesine rağmen CSKA en az 10 saniye geç döndü moladan. Bir karar vermeyi geçtim maçın baş hakemi zahmet edip yerinden dahi oynamadı :) Genel olarakta üst düzey sertlikte bir Euroleague maçına oranla hakemler çoğu pozisyon kolay düdükler çalıp maçın ağırlığında ezildiler. Bu düdüklerden belki Efes'in canı biraz daha fazla yandı ama CSKA'nın haklı galibiyetini örtmez hiçbir şekilde.

Fenerimiz yunanları denize döker mi acaba ya? Basasım var.

Geri
Üst Alt