2014 Basketbol Dünya Kupası'nda Aday Kadro Açıklandı!

Kerem Gönlüm'ü çok mu aradık acaba ? 37 yaşına kadar GS'ye adımını atmamış , gelecem gelecem diye efeste ücretini yükseltmiş , her GS maçında şov yapan fb maçlarında fareye dönen , GS maçlarında taraftara hareket çeken bir oyuncuyu hakkaten çok mu aradık ? Bu maçta da yokları oynadı . Kim bilir 1 m euro vermişizdir yine . Kulüpten para akıyor ya . Buna da veririz 1 m euro .

Furkan'dan hic umudum yok.Milli Takimda bile Ergin Hoca eli mecbur olmadikca oynatmiyor ucretinde indirime gitti ama onu bile haketmiyor.Oguz Savasi filan alsak yerine cok daha iyi olurdu Furkan'a yol verip ona gorede tamamlayici yabanci pivot alirdik.Kerem Gonlum de bitik.

Furkan düzelir merak etmeyin yapabildiği kısıtlı şeyleri yapmaya devam eder,Kerem G.iyi bi hazırlık turnuvası geçirmiyo fizik açıdan da iyi değil hücumda da el gösterildimi potaya bakmıyor,pick a.roll değil de pivot hareketleri olan hücumcu pivot baya baya lazım bizim takıma,Katic bizim takımda olmasını isterdim,Voug falan paklar anca bizi.

+Sinan'da potaya gitmiyor ama Ender iyi.

Furkan'ın formda olduğu zamanlarda aynı seyi düsünüyordum, kesinlikle Nba'ye oynayacak kadar geliştiremedi kendini. Milli takımdaki mutsuzluğu ve oynadığı oyun cok birşey ifade etmez belki ama bu saatten sonra kendisi için en iyi senaryo cok iyi bir EL uzunu olarak kalmasıdır. Konsantre olduğu zaman cember savunma ve ribaunt konusunda cok etkili. Fakat bu özellikleri Tomic'i denize dökmek için yetsede NBA'de kalıcı olmak için yetmez. Sıkca bahsedilen orta mesafe şutunu gectim, herşeyden önce bitiriciliğini geliştirmesi lazım. Bu konuda Galatasaray'a transfer olurken durumu neyse şimdide o. Ömer Aşık kadar çalışıp geliştiremedi kendini.

Beklendiği gibi Doğuş ve Melih kadrodan çıkarılan isimler olmuş.

herseki anlarim bi nebze 4 numara sikintimiz var da baris ermis nedir cidden dogus gibi savunma yapan adam varken bunu almak...

bu nasil oyun kurucu anlamiyorum boyle adamlar a milli takimla dunya kupasina gider oldu adam topu hucuma tasirken bakiyosun bi amaci yok bi plani yok topu hucuma tasiyor pas veriyor bitti. parker i izleyin pg nedir ogrenin.

neyseki sampiyona maclarinda cok sure alamayacak kerem ve ender 40 dk cikarir heralde

Son yılların en kötü kadrosu. Ersan olsaydı sadece 1-2 seviye yukarı çıkardık

tapatalk reyiz

herseki anlarim bi nebze 4 numara sikintimiz var da baris ermis nedir cidden dogus gibi savunma yapan adam varken bunu almak...

bu nasil oyun kurucu anlamiyorum boyle adamlar a milli takimla dunya kupasina gider oldu adam topu hucuma tasirken bakiyosun bi amaci yok bi plani yok topu hucuma tasiyor pas veriyor bitti. parker i izleyin pg nedir ogrenin.

neyseki sampiyona maclarinda cok sure alamayacak kerem ve ender 40 dk cikarir heralde

bilader

barış herseki anladın ha sonunda dimi

geç oldu ama güç olmadı

Geri
Üst Alt