2014 Basketbol Dünya Kupası'nda Aday Kadro Açıklandı!

herhalde fazla agirlik yüklendi. faul bile atamiyoruz. ispanyada nba de final yapacak takim var.

herhalde fazla agirlik yüklendi. faul bile atamiyoruz. ispanyada nba de final yapacak takim var.

Biz aslında ağırlık yüklemeden ziyade cidden böyle bir takımız. Şuan aday kadromuz, kesilenler vs. baktığımızda Cenk kadar şutör veya faul sokabilecek adamımız yok :) Varsa bile takımdaki gelecekleri tartısılıyor. Eğer Mehmet,Serhat ve Melih'siz bu turnuvaya geleceksek muhtemelen turnuva boyunca transation sayıları kovalayacaz. Çünkü tek şutörle, günlük performans veya transation haricinde ancak bu kadar olabilir. Bundan daha fazlası için bugün seyrettiğimiz İspanya kadar iyi topu döndürebilmemiz lazım.

takımdaki tüm kısalar aynı özellikli,uzunlar aynı özellikli,bu oyuncularla malesef başarı zor,bunlarla 1 sene kamp yap-hazırlık maçı yap yine olmaz.

Kerem Gonlum bitmis resmen .Bu adama guvenip yola cikarsak cok sorun yasariz uzunlarda.

Ben genelin aksine memnun kaldım. Bu malzemeyle İspanya takımına karsı daha iyisi olamazdı. Kadro olarak defolarımızı daha fazla yazmaya gerek yok fakat bu mücadeleyle(kura sansımızıda düsününce) ceyrek finale kadar gelebiliriz. Madalya içinse biraz daha sans lazım.

Bu arada hoca 10 dkya kadar kadrodan cıkarılacak 2 oyuncunun acıklanacağını söyledi.

ulan berzat mac mı vardı bana nie haber etmedin 1 mention atmak zor mu geldi lan ulan

12 kisilik Kadro boyle olur buyuk ihtimal yada istedigim diyelim;

Ender Arslan

Kerem Tunceri

Sinan Guler

Cedi Osman

Melih Mahmutoglu

Cenk Akyol

Emir Preldzic

Kerem Gonlum

Baris Hersek

Furkan Aldemir

Oguz Savas

Omer Asik

----

Edit;Serhat cikmis kadrodan o zaman Melih konulur oraya.

Mehmet ve Serhat dısarıda kaldı.

Kerem Gönlüm

Cedi Osman

Doğuş Balbay

Sinan Güler

Ender Arslan

Cenk Akyol

Furkan Aldemir

Melih Mahmutoğlu

Oğuz Savaş

Emir Preldzic

Barış Hersek

Barış Ermiş

Kerem Tunçeri

Ömer Aşık

12 kisilik Kadro boyle olur buyuk ihtimal yada istedigim diyelim;

Ender Arslan

Kerem Tunceri

Sinan Guler

Cedi Osman

Melih Mahmutoglu

Cenk Akyol

Emir Preldzic

Kerem Gonlum

Baris Hersek

Furkan Aldemir

Oguz Savas

Omer Asik

.

Üç aşağı beş yukarı böyle olacak kadro. Belki uzunları dörtleyip veya Melih yerine Doğuş'u tutabilir ama Melih giderse iyiden iyiye şut özürlü bir takım olacaz. Ergin Ataman için zor bir karar olacak.

Ersan İlyasova sakat mı?

Evet

Üç aşağı beş yukarı böyle olacak kadro. Belki uzunları dörtleyip veya Melih yerine Doğuş'u tutabilir ama Melih giderse iyiden iyiye şut özürlü bir takım olacaz. Ergin Ataman için zor bir karar olacak.

Evet

Bugun umut verdi takim bana biseyler yapabiliriz gibi geldi.Dogus'u hic oynatmadi galiba son hazirlik maclarinda sanirim secmez 12ye .

4 kısalı formülden vazgeçmemiz gerekiyor sanırım, ribaundlarda eziliyoruz. Serbest atış olayına girmiyorum zaten yıllardır kötü atıyoruz, %80'le falan attığımızı hatırlamam hiç.

4 kısalı beşle en son 12-2 idi hücum ribauntları Sırbistan lehine. Dar rotasyonla oynuyorken birde ekstradan 10 kez daha savunma yapınca haliyle macın sonuna mecalimiz kalmadı. Kerem Gönlüm'ün Bogdanovic'e actığı İpek yolu macın senaryosunu iyi özetledi.

Geri
Üst Alt