2014 DK 2. Tur | Almanya 2-1 Cezayir | MS | 30 Haziran

2000'den beri bir Almancı olarak Alman futbolunu takip ediyorum. Almanya çok şişiriliyor. İyi oyuncuları var, bu doğru, ama takım olarak bence o kadar iyi değiller. Almanya'nın Dünya Kupası'nı kazanacağını da sanmıyorum.

Neuer, Mertesacker, Reus ve Mesut mükemmel oyuncular.

Müller ballı biridir, Kroos aslında iyi oyuncu ama pozisyonunda oynatılmaz, aynısı Lahm için de geçerli, bence bek olarak dünyanın en iyilerinden ama orta sahada harcanıyor.

Boateng, Höwedes ve Mustafi vasat oyuncular, Schweini iyi oyuncu ama dünya çapında bir orta saha değil. Götze zaten şişiriliyor.

Almanya final oynayabilir mi? Oynayabilir, ama finalde Yeni Zelanda takımı olsa bile yenilir, adamlarda turnuva kazandıracak o ruh yok.

:2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1:

Almanya biraz küçümsüyor gibi görünüyor. Cezayir'de baya istekli olunca, biraz şoka uğrattılar. Bencillik yapmasalar şu an maçı çok daha rahat götürüyor olabilirlerdi. Çok iyi bir kontra atak takımı.

Almanların golü kaçıran futbolcunun ismini ceza korkusuyla yazamıyorum,ama maçın spikeri devamlı söylüyor.

Mustafa cikmasi lazim, Lahm de Sag beke...Lahmin yerine de Khedria.

Ama löw bunu yapmaz tabi.

Slimani yi daha alamazlar..

Almanya ikinci yarida atar.

o değilde cezayirde bile baya dünya klasmanında kaliteli topçu var biz hala ingiltere kraliçesi

Bu Kroos'un nesini begeniyorlar anlamadim. Reus, Kroos ve Götze'den çok daha iyi topçu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt