2014 DK 2. Tur | Hollanda 2-1 Meksika | MS | 29 Haziran

Hamza bu geri zekalı mıdır , bu kadar çapsızmıdır ,

yoksa Sneijder'e laf sokup birilerine yaranmaya mı çalışmaktadır ?

Ulan cok sinirlendim ya durduk yere serfsiz spiker laf atiyor yatacak yeriniz yok

Avrupalı maç izlesin diye bu saatte ve bu sıcakta maç mı oynatılır mal FİFA.

Kim lan bu trt3sporda sneijder'e laf eden dallama kim?

Sen kimsin ulan ?

Sneijder tr de bu kadar koşmuyormuş , türk futbolcular çok daha az para kazanıyorlarmış ama aldıkları parayı hakediyorlarmış mış..

Lütfen trt3sporu twitterda spamlayın !

Bu sene bizi şampiyonlar liginde gruptan sneijder çıkardı. Ligde o 2.yaptı türkiye kupasını o aldı. Mal mal konuşma hamza

Sent from my iPhone using Tapatalk

bizim Türk futbolunu yöneten adamlardan hiç birşey OLMAz yemin ederim.

Adam sneijder e is ahlaki yok dedi resmen.

Lan sabri de mi var iş ahlaki 12 yıldır yatıyor bir gram gelişmedi Aydın'da mı var hamza?

Zaten bu adamlar 1 milyon euro alıyor bana kalırsa 200 bin euroluk Topçular bugün sneijder dünyanın her yerinde 3.5 milyon euro alır gerizekalı hamza

böyle bir sicaklikta mac niye oynatiliyor aksam oynasinlar bu ne yahu

Hamza beyin özürlüsünün o çok övdüğü yeteneksiz yerliler sahada 3 adım yürümeyip akşam kankalarıyla gecelere akarken Sneijder bir taraflarını yırtıyordu takım için, nefret sebebisiniz lan.

blints ön libero,kuyt sol bek,sağ bek tırt senin çıkarcağın kadronun Van gaal gibi...

Ne yalan söyliyeyim az önce S10 için iyi saçmaladılar. Bana göre Milli Sino Galatasaraylı Sinodan daha kötü.

Bizde özellikle son haftalarda daha iyi oynadı

ulan adamlar tek paslı oyun oynuyor beyinsiz üründüle bak sneijder hiç risk almıyormuş aldığı topu tek pas veriyormuş zaten amaçları o satılmış köpekler

Böyle yerli hoca geleceğine skibbe gelsin daha iyi durup dururken adamın sinirlerini bozuyorlar

FT ye sirin gozukmek icin soyledi bence, guya Terim Sneijder i istememisti ya..

umarim SNEIJDER atar ALLLAHIm lütfen. kebapci ve kebapci 2.0 üzülsün

Geri
Üst Alt