- 4 Ağustos 2009
- 91.023
- 72.447
- 5.358
Hollanda'nin acilen 4-2-3-1'e dönmesi lazim.
Cillessen
Verhaegh Vlaar Indi Blind
Clasie Wijnaldum
Robben Sneijder Depay
Van Persie
bıkmadın kadro yazmaktan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cillessen
Clasie Wijnaldum
Robben Sneijder Depay
Van Persie
iste tehlikeli hareket degmedigi zaman olur bildigin kafaya vuruyor temas var yani o yuzden penalti
GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ama temas var o pozisyonda. Yani direkt vuruş olmalıydı.
Allah Türk futbolunun başındakilerini yüz bin türlü belasını versin.
Başkanından yöneticisine gelişim direktöründen yardımcısına futbol direktöründen pfdk medyasından kurumlarına hepiniz alayınız GALATASARAY ' IN ve o kutsal formanın 10 numarasını koşarak BASARAK canla başla terleten parasının hakkını sonuna kadar veren aslan parçasının billurlarını yiyin lan !
Lan be şerefsiz adama sormazlar mı bir istatistiklere bak !
Lan be şerefsiz adama sormazlar mı Türk Futbolu neden gelişmiyor !
Sen ve senin gibilerin yorumları tutumları yüzünden gelişmiyor bizzat sen ve senin gibiler yüzünden.
Wesley Sneijder'in böyle bir açıklaması vardı da bizim neden haberimiz olmadı !
Senin hizmet ettiğin türk futbolu, şikeyi aklama derdinden kaç yıl boyunca dünya futbolundan silinecek sen onun hesabını sor devletin televizyonunda. IRKÇILIĞIN,EYYAMCILIĞIN hesabını sor. Toton yesin de bir sor ! Bazılarının alın terinden prim yapma ! Alayınız köpek şerefsizin tekisiniz.
Çok doldum renktaşlar. Maç dünya kupası 2. tur maçı konu Galatasaray'a nereden saldırırım !!
Bu sene bizi şampiyonlar liginde gruptan sneijder çıkardı. Ligde o 2.yaptı türkiye kupasını o aldı. Mal mal konuşma hamza
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cillessen
Clasie Wijnaldum
Robben Sneijder Depay
Van Persie
Başkanından yöneticisine gelişim direktöründen yardımcısına futbol direktöründen pfdk medyasından kurumlarına hepiniz alayınız GALATASARAY ' IN ve o kutsal formanın 10 numarasını koşarak BASARAK canla başla terleten parasının hakkını sonuna kadar veren aslan parçasının billurlarını yiyin lan !
Lan be şerefsiz adama sormazlar mı bir istatistiklere bak !
Lan be şerefsiz adama sormazlar mı Türk Futbolu neden gelişmiyor !
Sen ve senin gibilerin yorumları tutumları yüzünden gelişmiyor bizzat sen ve senin gibiler yüzünden.
Wesley Sneijder'in böyle bir açıklaması vardı da bizim neden haberimiz olmadı !
Senin hizmet ettiğin türk futbolu, şikeyi aklama derdinden kaç yıl boyunca dünya futbolundan silinecek sen onun hesabını sor devletin televizyonunda. IRKÇILIĞIN,EYYAMCILIĞIN hesabını sor. Toton yesin de bir sor ! Bazılarının alın terinden prim yapma ! Alayınız köpek şerefsizin tekisiniz.
Çok doldum renktaşlar. Maç dünya kupası 2. tur maçı konu Galatasaray'a nereden saldırırım !!