2014 DK 2. Tur | Hollanda 2-1 Meksika | MS | 29 Haziran

Kendime bu kadar sinirli oldugumu görmedim aylar sonra...

Hollanda için 25.00 (!!!!) veriyorlardi, ve benim Iddaa hesapta 12 euro vardi.

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

bende sana çok sinirlendim şimdi. Hollanda maç yapıyorsa ona basılır. Şu 3 günde canlıdan çok para kaldırırdım çok ama fakirlik lanet gelsin :D

bende sana çok sinirlendim şimdi. Hollanda maç yapıyorsa ona basılır. Şu 3 günde canlıdan çok para kaldırırdım çok ama fakirlik lanet gelsin :D

Sevmedigim bir ülkeyi zor tutulur.

Zaten ilk basta Hollanda bu kadar degildi, 2 3 filandi ama son 15 dakika da o kadar yükseldi ki risk almaya degerdi

Sevmedigim bir ülkeyi zor tutulur.

Zaten ilk basta Hollanda bu kadar degildi, 2 3 filandi ama son 15 dakika da o kadar yükseldi ki risk almaya degerdi

isviçre maçı mıydı neydi oran 22'ye çıktı elim tuşta basıcam canlıdan 10 lira. Açılmadı durantop korner derken 2.gol geldi bok oldu mis gibi oran :(

[media]https://www.youtube.com/watch?v=hSZ2Twxw1so[/media]

fft5_mf420715.Jpeg

sneijder_6585.jpg

TRT'de ismini bilmediğim spor yorumcusu kisvesindeki bir zat biraz önce maçın yıldızları Robben ve Kuyt'tu dedi.. :eek:

tuhaf bir tip ya o jan mulder, co adriaanse ve gecende bert van marwijk guzel insightlar veriyor...nos=kkergoed

belcika kanali b*k gibi

nos is kk slecht bedoel je, het luisteren naar die commentators is net alsof het lezen van nutteloze Wikipedia artikelen.

Belçika tv > Hollanda tv

TRT'den imkan oldukca mac izlenmez. Bir kere spikerleri biraktim ses kalitesi cok kötü. 64 kbps sarki dinlercesine ses cikiyor. Adamlarin AC3 teknolojisinde haberleri yok.

Geri
Üst Alt