2014 DK 2. Tur | Kolombiya 2-0 Uruguay | M.S | 28 Haziran

Forlan yerine Gaston Ramirez ile baslamaliydi Oscar Tabarez. Acikcasi Gaston Ramirez'in turnuva boyunca yedek beklemesi son derece mantik disi. Üstelik bariz kreatif orta saha eksikligi var Uruguay'in.

Falcao olmadığından bukadar rahat oynuyorlar....Fransada Ribery olmadığından rahat oynuyor....

Ribery sakatlandığı için Döşamps'ın pek üzülmediğini tahmin ediyorum sanki , kadroya alsa bir dert almasa başka dert türünden bir şahsiyet ,

peki Falcao damı benzer birisi ?

Bu guiteriz niye habere oyniyor kol da ?

* LG G2 Tapatalk *

Ah keske james amc olarak gelse de fut wc de :D

* LG G2 Tapatalk *

hakem rezalet mac yönetti . Kolombiyanin uruguay dan cok üstün olmasina dua etsin.

Forlan yerine Gaston Ramirez ile baslamaliydi Oscar Tabarez. Acikcasi Gaston Ramirez'in turnuva boyunca yedek beklemesi son derece mantik disi. Üstelik bariz kreatif orta saha eksikligi var Uruguay'in.

-----xxxx-------xxx-----xxx-----

-Alvaro--Gargano-arevalo- Gonzales--Maxi

------------------G. Ramirez

-------------------Cavani

* LG G2 Tapatalk *

-----xxxx-------xxx-----xxx-----

-Alvaro--Gargano-arevalo- Gonzales--Maxi

------------------G. Ramirez

-------------------Cavani

* LG G2 Tapatalk *

Uruguay'in kadrosu kalite olarak yinede Kolombiya'dan kötü. Dogru dürüst kanat oyunculari yok. Cristian Rodriguez bence vasat bir futbolcu.

James Rodrigez çok sağlam oyuncu ve daha 23 yaşında. FM'de de almıştım bu adamı sınırları zorlamıştı çok iyiydi :D

suarezsiz uruguay bı level dusuk normal bı sonuc..zaten kotu oynuyorlardı ilk golde muslera kurtarabılırdı topu ama gogus kontrol ve vurus cok kısa sure ıcınde oldu beklemıyordu ordan oyle bı sutu yedı dıye de kızılmaz.

Ribery sakatlandığı için Döşamps'ın pek üzülmediğini tahmin ediyorum sanki , kadroya alsa bir dert almasa başka dert türünden bir şahsiyet ,

peki Falcao damı benzer birisi ?

hayir ben dert oldugundan degil....sadece Falcao olmadigindan Takim oyunu oynuyorlar....Falcao olsaydi bütün yük onun üstünde olurdu ve hepsi ona calisirdi diye düsünüyorum ben....Falcaoya hayata kötü demedim.....

cavani tam bi balon

suarezin olup olmaması sorun değil

takım bildiğin 2010un kopyası.hala forlan oynuyo forlan nedir ya

Geri
Üst Alt