2014 DK 2. Tur | Kosta Rika (5)1-1(3) Yunanistan | MS | 29 Haziran

yunanlarin bali buraya kadar kosta ricali joel campbell bryan ruiz affetmez

forza Kostarika :D

Ekli dosyalar

• 1403708693000-1APTOPIX-Brazil-Soccer-WCup-England-Costa-Rica-jash-greenbaygannettcom-5.webp
    1403708693000-1APTOPIX-Brazil-Soccer-WCup-England-Costa-Rica-jash-greenbaygannettcom-5.webp
    52 KB · Görüntüleme: 52
Tahmini ilk 11:

Karnezis (Glikos), Maniatis, Manolas, Torosidis, Sokratis, Holebas, Kone, Karagounis (Katsouranis), Samaras, Salpingidis, Mitroglou.

Novasport Gekas oynayabilir demiş ama Kostas 11 çıkmazsa Akropolis karışır artık. "Reis" Karagounis'i de merakla bekliyorum. Adaşım Evangelos Mora'yı da görmek isterdim bu turnuvada.

Keylor Navas, Manolas ve Maniatis var Fantasy'den bakalim ne yapacaklar.

Kosta Rika yi destekliyorum ama bence Yunanistan tur atlar, mantikli dusununce oyle oluyor malesef..

Greece XI: Karnezis, Maniatis, Manolas, Samaras, Karagounis (c), Salpingidis, Torosidis, Lazaros, Sokratis, Cholevas, Samaris

Costa Rica (FORZAA): Navas, Gonzalez, Umana, Borges, Duarte, Bolanos, Diaz, Gamboa, Tejeda, Campbell, Ruiz.

İlk 11: Karnezis, Maniatis, Manolas, Samaras, Karagounis (c), Salpingidis,

Torosidis, Lazaros, Sokratis, Cholevas,

Samaris

Mitroglou nerde? Yetheeer

Ölüm grubundan lider çıkmış Kosta Rika şansa bala tur atlamış Yunanistanı ne yapar?

Büyük ihtimal sıkıcı bir maç olacak, yunanlılar kitleyecek maçı ama Kosta Rika alır maçı yine de...

Penaltılara gider.

şu iki takımdan birinin çeyrekte olup Meksika ve Şilinin elenmesi üzücü ama yinede Kosta rika çıksın

Yunanlar 2 golle gruptan cikmislar...

Bosuna dememis atalarimiz: gol atmak mac kazandirir, gol yememek turnuva :)

Geri
Üst Alt