2014 DK 2. Tur | Kosta Rika (5)1-1(3) Yunanistan | MS | 29 Haziran

ch_2008_06_03_de,property%3Doriginal.jpg

718863_w2.jpg

hirvatistan_semih_gol.jpg

:(

öyle antin kuntin köşe gönderi hareketlerine giren takım kim olursa olsun yenilsin istiyorum... haketti bu costaricalılar...

Kusura bkmayın da turnuvalarda bizde böyle ballı oluyoruz. 2008'de Hırvatistan'ı nasıl elediğimizi unutmayın. Herifler bir ton gol kaçırdı :D Çek maçı da zira öyle. 0-3 olup kopabilecek çok pozisyon yakaladı Çekler. Atamadılar hiçbirini.

Komşu sonuna kadar haketti,yatarak Kostarika çeyrek final oynıcak

2008 de bizim tarih yazdığımız gibi.. :)

Bu Yununlar bana 2008 Türkiyesini hatırlatıyor.

pis ama bi nevi basarili..her turnuvada var

Biz neyiz`? hem ayni derecede kötü igrenc mili takimi hemde HIC BIR TURNUVADA yokuz son zamanlarda

maalsef dogru ama yunanlar bizden daha profeyonel bizim kadro aslinda kötü degil ki, kadromiz yunanistan en az 2-3 sinif daha iyi...

ama biz her iki sene td degistiryoruz, oyuncular kendini Süper-Ultra-Star saniyor vs vs vs.

neyse AS'de olacagiz insallah...

Yunanistanin oynadigi oyun keyifli degil de turnuvada pek kaliteli takim degilsen ancak bu türlü oyun oynamak lazim. Ne dersen de adamlar sonunda iyi sonuçla gruptan çiktilar simdik 10 kisilik Kosta Rikaya karsi oynuyorlar. Hiç de fena degil.

Tamam buraya kadar bal vs , bende dedim bunu ama bu maç çevresinde yunanıstanın bu maçı alması süpriz olmamalı , bariz ortada bi maçtı

Geri
Üst Alt