2014 DK 2. Tur | Kosta Rika (5)1-1(3) Yunanistan | MS | 29 Haziran

Ikisi inanilmaz bal'li,sansli takimlar. futbol sansi diye birsey var ama bunlarda bu sans inanilmaz...

sen ne diyorsun renktas, fener az daha kalsa bu bal ile avrupa kupasi alirdi . :(

harfine kadar imzamı atarım . ülke olarak da futbol olarak da çok şanslılar .

Costa rica elenmesin ya valla cok uzulurum

Yunanlar oynmadan mac aliyorlar bu kadar sans olmaz ya

Maçın en ilginç yanı Yunanlılar Helenistik dönemden beri ilk kez çift forvet oynuyor. :rolleyes:

Kaliteli oyuncular var ama defans yapmayi dusundukleri icin futbol sifir.

maalsef dogru ama yunanlar bizden daha profeyonel bizim kadro aslinda kötü degil ki, kadromiz yunanistan en az 2-3 sinif daha iyi...

ama biz her iki sene td degistiryoruz, oyuncular kendini Süper-Ultra-Star saniyor vs vs vs.

neyse AS'de olacagiz insallah...

Olay basit.

1. Gencler önem verilcek. TR' her yerine futbol sahalar yapilcak güzel bi sekilde.

2. Mevcut Takimlarin Yerleri büyütülcek, burda Altyapi tesisler cok önem tasiyor.

3. Yabanci Siniri Kaldiracaz, ama Kadroda beli sayida alt yapidan oyuncu olma vazifesi gerekiyor

4. Genel Futbol Strüktür icin (TFF) hemde Kulübler yurtdisindan cokca uzmanlar cagirmak.

( Bizdeki egitim sistemi daha iyi olunca bu isleri Türkler de yapar. )

Bunu yap .. 5-7 Sene sonra yavas yavas basari gelir.

Ama iste malesef hem Kulüblerde hemde TFF ,,yan yatim kimse dokunmasin bana hedef 2022 olmazsa 2052" Kisiler...

Yunanistan'a hakkını veriyorsunuz da hakemde maşallah Kosta Rika'lı topçulara alt sınıf, köle muamelesi yapıyor. Kartları direk düşünmeden yapıştırıyor. Kosta Rika'nın ortasına yapılan bloğu görmüyor. (kırmızı kart penaltı)

Sonra vay efendim Yunanistan süper oynadı. Haklarını vermek lazım diye objektif yorumculuk oynuyorsunuz. İyi oynadığı gözüktüğü sırada zaten Kosta Rika'nın 10 kişi kaldığı dakikalar.

Hakem kartları tereddütsüz yapıştırırken Kosta Rikalılara Karagunis denen şerefsizin hala kartı olmamasını bırakın maça devam ediyor olması tam bir skandal. Aynı şekilde birkaç oyuncu hariç Yunanlıların hepsi adam öldürme misyonuyla sahaya çıkmış. Bir ara o kadar abarttılar ki pas atan yerde kalıyordu. Pas alan yerde kalıyordu. 3 Kosta Rikalı yerde kıvranıyordu. Adamları biçtiler bir kere hakemi zorlayacak şekilde itiraz etmediler. Yunanlılarda özellikle 2 numara ve karagunis her düdük çaldığında hakemin yanındaydı.

"ama tabi yunanlıların hakkını verelim. nede olsa kosta rika 10 kişi kalınca 3 forvete dönme cesareti gösterip bize hücum futbolu izletiyorlar."

bu arada hala yunanistan milli takımını YUNANİSTAN milli takımı olduğu için sevmediğimi iddia edecek varsa bu ilkokul milliyetçiliği kafasından kurtulmasını peşinen temenni ederim.

Kosta Rika'nın tek umudu 1 kontra ,ki artık zor bence yunanistan sallıycak

Yunan teknik direktör birazdan ünlü forvetleri Sokacas Cıkartamayacaksinis'i oyuna alır.

yalnız bu samaras her eve lazım... herif şimdi de oyun kurucu oynuyor...

ve o elindeki ne la???? bonservis mi????

Samaras tam ihtiyacimiz olan topcu. Burak'in yerjne ilk 11'e yazarim. Muhtesem faydasi olur. Hem santrfor oynar, hem gerektiginde 2. forvet hem de 10 numara oynar. Kanat bile oynar. Istedigimiz kanat/forvet samaras olabilir. Sol ayakli olmasi da cok buyuk avantaj. Keske alsak onu.

Maç 1-1 biter penaltılar ile Yunanistan alır demiştim sanırım öyle olacak bu gidişle.

Gerçi uzatmada da kazanabilir Yunanistan.

Geri
Üst Alt