2014 DK 2. Tur | Kosta Rika (5)1-1(3) Yunanistan | MS | 29 Haziran

forumda yunan yalakası bir türkün olması enteresan bunlar sizin dedelerinize nenelerinize kan kusturmadı mı? Resmen stockholm sendromu yada cool olmak isteyen bir ergen..

HTC One M8 Onu gör, Onu hisset!

Yunanlılardan bir Kabasakalı severim gerisi çöp benim için .

forumda yunan yalakası bir türkün olması enteresan bunlar sizin dedelerinize nenelerinize kan kusturmadı mı? Resmen stockholm sendromu yada cool olmak isteyen bir ergen..

100 yıl önce olmuş şeyleri artık unutmamız lazım. Sahadaki futbolun savaşla ne ilgisi var acaba? Tüm futbolcular emek veriyor 110 dakikadır.

Yarışmada 1-1 ilk 15 dk gol olmaz diyenler yaşadı :D

sacma yorumlarini sonlandirmazsan kafanin soluna yumrugu yiyeceksin

100 yıl önce olmuş şeyleri artık unutmamız lazım. Sahadaki futbolun savaşla ne ilgisi var acaba? Tüm futbolcular emek veriyor 110 dakikadır.

ben düşman olalım demiyorum ama bir batı trakya türkünün yunanistana sempati beslemesi ilgi çekme isteğinden başka birşey değildir çünkü böyle bir batı trakya türkü görmedim ben daha.

Aynen Türktas

Utanmasalar yunan milli marsini söyliyecekler.

Isler artik cok yumusadi...Bi Güc göstersis yapmak lazim yavasdan..bir iki adayi geri almak ile misalen

#STockholmSendromu

Lazarov tsye uygun evet çünkü laz ile başlıyor hahahahaha espri yaptım gülmenizi bekliyorum .

Geri
Üst Alt