2014 DK 2. Tur | Kosta Rika (5)1-1(3) Yunanistan | MS | 29 Haziran

Oh be bu seroların cıkamadıgına çok sevindim, ayrıca sino bu kosta rikaya da çakar inş

maçı hakeden elendi,adamlar yata yata çeyrek finali çıktı

kosta rika teknik direktörünün turnuva başında söylediği güzel bir söz vardı. bu turnuvaya artık bizim damga vurma zamanımız filan diye. uruguayı 3-1 yendikleri maç öncesinde konuşmuş. helal olsun dediklerini yaptılar

bir tarafta hakkeden var... bir tarafta hakkı yenen var... hangisi için üzülsem hangisi için sevinsem bilemedim...

hollanda ezer bunları..kostarıka nın bu macta ıyı oynamamıs olması gruplarda kı performansını unutturmasın..hakettıler bu turu gecmeyı genel olarak...

Turnuva baslamadan once averaj takimi olur diyenler vardi Costa rica icin adamlar son 8'e kalarak tarih yazdilar.

kostarika' ya nolmuş lan :) eğer iş td de bitiyorsa bizim ft yalan getirin bu adamı :)

Ben maci izlerken bir taraf tutmuyordum, kosta rikanin %100 verilmeyen penaltisi, gördükleri kirmizi kart ve yunanistan kulübesinin cirkefliklerini gördükten sonra icimdeki Barbar uyandi, rumlar golü atinca cok pis küfür ettim üst katdaki kiracinin bebegi uyandi aglamaya basladi :D

Geri
Üst Alt