2014 DK ÇF | Brezilya 2-1 Kolombiya | MS | 4 Temmuz

Kolombiya alır mı gençler? Arkadaşla 20cl rakısına iddaya girmek üzereyim. :asd:

Bence şansları Brezilya'dan çok. Brezilya'da hem Fernandinho-Paulinho ikilisi oynayacak, daha önce beraber oynamadılar turnuvada. Ve Maicon oynayacak ilk kez. Fred de zaten zayıf halka.

Bence şansları Brezilya'dan çok. Brezilya'da hem Fernandinho-Paulinho ikilisi oynayacak, daha önce beraber oynamadılar turnuvada. Ve Maicon oynayacak ilk kez. Fred de zaten zayıf halka.

Bir de brezilya'dan daha iyi top oynuyor adamlar. Artı neymar harici bir şey yapan yok takımda. Biraz da ona güvendim iddaya girdim ama 2 birasına. :asd:

Bir de brezilya'dan daha iyi top oynuyor adamlar. Artı neymar harici bir şey yapan yok takımda. Biraz da ona güvendim iddaya girdim ama 2 birasına. :asd:

Evet, aslında onu yazacaktım unuttum :asd2: Sanki mükemmel yapıyorlarmış gibi uzun pas sevdaları var anlamsız :redface:

Forumun havasını bilmiyorumda bugun iftarda kolombiyamla dalga geçtiler Ümit özat schalke hesabı , görücez. Ben Kolombiyanın iyi oynayacağından eminim ama bal ve hakem faktörü brezilyada

evegysep.jpg

11ler

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Scolari'nin Melo'yu almadigina en cok pisman olacagi mac.

Tapa

kolombiya'da gutierrez kötü iste... orada falcao olacakti ki off ne mac olurdu.

hakemin katledecegi mac. Brezilya nin üsttura elbirligi ile cikarilma cabalarini izleyecegiz, komediye hazir olmak lazim.

Şaka maka Falcao olsa finale kadar gidebilirlermiş.Büyük şanssızlık.

Cuadrado yaptım . En istikrarlı isim o tamam james patlama ihtimali çok yüksek ama cuadrado yine min 7-8 alır kafam rahat eder :D

Süpriz golcu olarak golde atabilir sanki bu sefer james iyi oynasada istatistklere yansıtamaz gibi , ki oyun gerçeğe göre umrumda degil umarım Fark Atarlar Brezilyaya :D

Geri
Üst Alt