2014 DK ÇF | Brezilya 2-1 Kolombiya | MS | 4 Temmuz

Bru6N9AIcAA84sr.jpg

Luiz & Silva :) :)

Bence savunmadan çok bugünkü istekli oyunları Kolombiya'nın şanssızlığıydı. Önceki maçlardaki gibi oynasaydı Brezilya, Kolombiya en kötü ihtimalle uzatmalara taşırdı maçı.

Ama abi, Kolombiya'nın son dakikalardaki o baskısına hiçbir takım kolay kolay dayanamazdı. Adamlar resmen duvar ördüler. Tabi bunda dediğin gibi istekli olmalarının da etkisi büyük.

Kolombiyanin hocasi b.k gibi kadro cikariyor.. Elinde UEFA şampiyonununforvetibaCCA var oynatmiyorsun teofilo denen maldan medet umuyorsun.. Defansta balantayi Zapata yerine oynatsa ne kaybedecek zaten yepes gibi tecrübeli bir isim var.. James-bacca- j. Martinez arkalarında sanchezle diğer orta saha oynamaliydi..

5 Yaşında iki tane bebe

Ne olacakları belli değil

Binlerce brezilyalı futbolcunun arasından birlikte sıyrılıp milli takımda birlikte oynayabiliyorlar

Ve ikisi attıkları gollerle takımlarını yarı finale cıkarıyorlar

Psg muhabbeti de ayrı.

Çok ilginç geliyor bana

Kaderleri birlikte yazılmış sanki

Bu arada James ile Ospina ayni aileden mis, galiba kuzeni falan oluyormus..

James iyi olacak da çocuk 75m euroya degmez, üstelik o olmasi gereken özgürlük yüksek liglerde görmeyecek.

Brezilya ne kadar pis oynasa onlari bu Dünya Kupasinda tutuyorum umarim onlar yener

James 2 yil sonra Real Madrid e transfer olur rekor bir ucrete.. Oraya layik bir oyuncu..

Bidahaki dünya kupasınada James'in performansının aynısını Quinteronun göstereceğini düşünüyorum . Adamların klas topcuları var

Almanya macında tiago silva!ve neymar olmicak

* LG G2 Tapatalk *

mehmet erdem mutlu oldu

napalım çocuk işte

yarın 14.12 gbi

tahminler..

yazar

Neymar belli degil, bi bekleyin, hepiniz doktor oldunuz masallah :p

suanda hastanede..

Geri
Üst Alt